U bevindt zich hier

 
Hogeschool Tio Amsterdam

Welkom in Amsterdam

Amsterdam bruist! Maak van deze wereldstad jouw studiestad. Hogeschool Tio Amsterdam ligt op slechts 3 minuten lopen van station Sloterdijk, een van de best bereikbare stations van Nederland.
Hogeschool Tio Amsterdam biedt hbo- en mbo-opleidingen aan op het gebied van hotelmanagement, eventmanagement, toerisme en business.

Toerisme leeft er

Op nog geen drie minuten loopafstand van het treinstation Sloterdijk ligt Tio Amsterdam. Heel centraal gelegen. Met de trein, bus of tram ben je in een wip in het stadscentrum en er zijn ook prima verbindingen naar Alkmaar, Hoorn, Haarlem en Hoofddorp. De school is spiksplinternieuw, modern en eigentijds ingericht. Dat stimuleert zeker om er flink tegen aan te gaan. En in Amsterdam ligt de praktijk op straat, want honderdduizenden bezoekers maken jaarlijks een uitstapje naar onze toeristenstad nummer 1. Onze nationale luchthaven Schiphol ligt op een steenworp afstand. Alle grote hotels vind je er, van eenvoudig tot vijfsterren de luxe. Niet alleen voor de toeristen, maar ook voor zakenreizigers. Ze komen voor vergaderingen, congressen en vakbeurzen. Dus waar kun je beter onderzoeken hoe het moet in de hospitality en toeristenwereld dan in Amsterdam.

 

Oer-Hollandse wereldstad

En na het hard werken is het goed relaxen en uitgaan. En ook dan is Amsterdam ‘the place to be’. Je hebt er de bekendste musea van het land, het Rijksmuseum, het Anne Frankhuis en het Van Goghmuseum. Topartiesten treden op in cultuurtempels als de Ziggo Dome en HMH. Daarnaast staat Amsterdam bekent op maar evenementen en festivals, zoals Koningsdag, Electronic Family en Amsterdam Open Air. En je kunt er fantastisch winkelen. Je vindt er de leukste eettentjes en de chicste restaurants. Er is gewoon altijd wat te doen in de bruisende stad aan het IJ. Amsterdam kan zich meten met wereldsteden als Londen, Parijs en Barcelona, maar heeft onmiskenbaar dat gezellige oer-Hollandse karakter dat je nergens anders zult aantreffen: de gemoedelijke sfeer van de grachten en de bruine cafés.

 

 

Tio: altijd dichtbij

Hogeschool Tio is een landelijke organisatie met vijf vestigingen. Je profiteert van de kleinschaligheid en persoonlijke aanpak op de vestigingen enerzijds en van de slagkracht van een landelijke organisatie anderzijds.

Goed bereikbaar

De vijf vestigingen van Tio liggen op toplocaties verspreid over het land en zijn uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Welke studiestad je ook kiest, je loopt in zo’n 10 minuten vanaf het station naar de Tio-vestiging.

 

Kwaliteitszorg

Door de landelijke organisatie heeft Tio een sterke focus op kwaliteit en onderwijsvernieuwing. Tio heeft een groot team van onderwijskundigen dat zich inzet voor de onderwijskwaliteit en voor aansprekende en actuele studieprogramma’s. Ook heeft Tio een eigen software afdeling. De software specialisten van Tio zorgen ervoor dat de systemen up-to-date zijn en optimaal functioneren.

 

Kijk binnen bij Tio Amsterdam

International students @ Tio Amsterdam

 Adresgegevens
Tio Amsterdam
Tempelhofstraat 5
1043 EA Amsterdam
T 020 475 10 57
F 020 475 22 08
E amsterdam@tio.nl

Bezoek een open dag