Meeloopdagen en proefstuderen

Een goed beeld van de opleiding krijg je tijdens de lessen zelf. Kom daarom sfeerproeven en proefstuderen tijdens een van onze proeflesdagen!

Proefstuderen

Je bent van harte welkom op onze proeflesdagen! En je mag ook jouw ouders meenemen. Er is een individueel gesprek met een van de studiekeuzeadviseurs en je volgt een proefles. Jouw ouders hebben hun eigen proefles. Er wordt tijdens deze dag/avond uiteraard gezorgd voor een hapje en een drankje.

Aanmelden voor proefstuderen

Vestiging

Datum

Tijd

Amsterdam

13 juni
27 juni

09:30 - 12:30

Eindhoven

8 juni

09:30 - 12:30

Groningen

7 juni
13 juni
19 juni

11:00 - 13:00
11:00 - 13:00
13:00 - 15:00

Hengelo

7 juni
14 juni

18:00 - 20:00

Rotterdam

6 juni

12:30 - 15:00

Utrecht

16 juni

09:30 - 12:30

Heb je dieetwensen, vul dit dan in op het aanmeldformulier onder het kopje ‘Opmerking’. Deelname aan een proefstudeerdag is gratis. Per opleiding is er een programma samengesteld, dit betekent dat je slechts één richting kunt volgen. Kun je nog geen keuze maken tussen twee opleidingen, kom dan gerust naar een tweede proeflesdag.

Bezoekers aan het woord

“Leuk! Ik vond het goed geregeld en de lessen waren duidelijk. Het viel mij op dat de docenten erg betrokken zijn met hun vak en de studenten. Het viel mij op dat de opleiding veel structuur heeft en dat er geen lesuitval is.”
Marijn
“De proefstudeerdag was boven verwachting. Had alleen informatie verwacht, maar we gingen ook rollenspellen doen en moesten door een microfoon praten alsof je reisleidster was. Spaans was ook erg leuk!”
Mariska
“Ik had verwacht dat alles mooier gemaakt zou worden, maar dat was niet zo. Je krijgt echt een goed beeld van het leven hier op school.”
Jolijn
“Super leerzame meeloopdag gehad, heb een goed beeld van het vakkenpakket van Hotelmanagement gekregen en heb leuke lessen bijgewoond. Daarnaast was de ontvangst van Joran en zijn klasgenoten super! Ze hebben goed antwoord gegeven op al mijn vragen (geldt overigens ook voor alle leraren).”
Yaniek
“Leuke meeloopdag, hele gezellige school. Klein, iedereen kent elkaar. Interessante vakken, goede manier van lesgeven. Ik heb goed kunnen zien hoe de manier van lesgeven is. Het is veel student-gerichter dan andere hogescholen."
Irene
“Ik vond de proefstudeerdag erg leerzaam, aangezien je een goede indruk krijgt van het lesprogramma en de manier van lesgeven. Vandaag werd me nogmaals duidelijk dat het heel erg persoonlijk is vergeleken met andere Hbo-scholen en je krijgt goede ondersteuning bij je studie.”
Michelle
“Vandaag is me goed duidelijk geworden wat het grote verschil is tussen grote hbo-opleidingen en een kleine zoals Tio.”
Leonie
“Alles op de proefstudeerdag was heel goed georganiseerd. Ik vond het heel fijn dat je gelijk bij de ingang werd opgewacht en meteen gezellig met de leraren, studenten en andere proefstudeerders kon praten. De lokalen waren heel leuk ingericht voor de praktijk, wat ik niet van tevoren had gedacht.”
Marina
“Het was een leuke, leerzame meeloopdag. Ik heb nu meer inzicht gekregen over hoe de opleiding International Business Management eruitziet. Mijn keuze staat nu zeker vast.”
Simone