Schoevers Executive Officemanagement Hbo

Schoevers baangarantie

Als je een Schoevers-diploma hebt, staan werkgevers voor je in de rij. Daar zijn we zo zeker van, dat we je baangarantie geven. Je vindt vast snel een baan, maar mocht dat niet zo zijn, dan gaan de consultants van Schoevers Professionals voor je op zoek in ons uitgebreide netwerk. Binnen een halfjaar krijg je een functie aangeboden: rechtstreeks bij een werkgever of gedetacheerd via Schoevers Professionals.
Bekijk welke voorwaarden hieraan verbonden zijn. Voldoe je toch niet aan onderstaande voorwaarden? Dan kunnen we helaas geen baangarantie bieden, maar kan Schoevers Professionals je toch op weg helpen met het vinden van een baan. 

Voorwaarden baangarantie Schoevers 

Inhoud baangarantie

Beroepswaardereferentie

Een beroepswaardereferentie is een referentie die aan het einde van het studiejaar wordt afgegeven door de studiecoach van de student. De studiecoach geeft hierin weer wat zijn/haar indruk is van de student op het gebied van houding, gedrag en inzet gedurende de opleiding, bijvoorbeeld in de klas, tijdens stage en in het contact met de studiecoach, medestudenten en/of docenten.