Hotelmanager in 1 of 2 jaar
Organiseren en gastvrijheid zitten bij jou in het bloed! Na de opleiding Hotelmanagement bij Tio Business School verplaats jij je moeiteloos in je gasten of bezoekers en zorg je ervoor dat jouw hotel, restaurant of event een groot succes wordt. Jij geeft mensen een ervaring waar nog járen over wordt nagepraat.
Ontwikkel je talenten en geef je carrière in de hotellerie en eventbranche een kickstart! Bijvoorbeeld als hotelmanager of eventmanager, supervisor of duty manager. Of start je eigen bedrijf. Als je deze opleiding afgerond hebt, heb je je mbo4-diploma Manager/Ondernemer Horeca (het diploma middelbare hotelschool; BOL - crebocode: 25184).
Past deze opleiding bij jou?
Tio’s mbo-opleiding Hotelmanagement leidt je op tot Manager/Ondernemer Horeca op mbo4-niveau. Na afronding van deze opleiding ben jij in het bezit van het felbegeerde middelbare hotelschooldiploma. Herken jij jezelf in één of meer van deze eigenschappen? Dan is deze studie iets voor jou! Ben jij:
Meer weten? Bekijk voor meer informatie het studieprogramma. Of kom sfeer proeven en maak kennis met studenten en docenten van deze opleiding op de open dag.
Studieprogramma
Je focust je tijdens mbo Hotelmanagement op hospitality, eventmanagement en ondernemerschap en brengt dit ook direct in de praktijk. Daarnaast leer je hoe je het beste met andere culturen kunt omgaan in het vak, zodat je na je opleiding over de hele wereld aan de slag kunt. Je werkt aan je communicatieskills in het Nederlands, Engels, Frans of Duits, en kunt als keuzedeel voor Spaans kiezen. Verwelkom jij je gasten straks in hun eigen taal? Je krijgt les van Tio’s ervaren vakspecialisten, die je alles over het vak leren: ze delen hun eigen ervaring voor de klas, geven kookles in onze kookstudio en delen hun geheimen voor het beste ondernemingsplan. Na Hotelmanagement ben je helemaal klaar voor de wereld van gastvrijheid.
Na de studie
Het mbo4-diploma Hotelmanagement opent deuren naar fantastische mogelijkheden voor de toekomst. We zorgen dat jij er uitspringt bij werk- en opdrachtgevers. Ga aan de slag bij een hotel, restaurant of evenementenorganisatie, of start je eigen gastvrije onderneming. Wil je weten wat je allemaal kunt worden?