1. Home
  2. Management Assistant Schoevers
  3. Waarom deze studie?

Management Assistant Schoevers mbo

BOL - crebocode: 25728

Waarom kiezen voor Schoevers Management Assistant?

Waarom kiezen voor Hogeschool Tio en de opleiding Management Assistant Schoevers? Omdat je je specialiseert in een vakgebied dat staat te springen om young professionals zoals jij. En omdat Hogeschool Tio behoort tot de beste hogescholen van Nederland. 

Hieronder lees je waarom studenten voor deze top-opleiding bij Hogeschool Tio kiezen.

Felbegeerde Schoeversdiploma

Met de opleiding Management Assistant Schoevers ben je verzekerd van een waardevol diploma: Schoevers is een begrip. Deze Schoeversopleiding wordt uitgevoerd door Tio. Tio staat bekend om haar excellente onderwijskwaliteit. Dit blijkt onder meer uit de hoge scores die Tio’s opleidingen behalen in diverse rankings, zoals de Keuzegids Mbo.

Leren door doen

Ruim 60% van de onderwijstijd staat in het teken van de praktijk: leerzame projecten, twee (internationale) stages en vaardigheidstrainingen.

Schoevers baangarantie

Met een Schoevers-diploma behoor je tot de top van je vakgebied. Daarom biedt Schoevers, als je voldoet aan de criteria, 100% baangarantie. Check de voorwaarden op tio.nl/schoevers-baangarantie.

Tio aan kop

Tio's opleidingen gaan al jarenlang aan kop in verschillende rankings, zoals de Keuzegids Mbo. Daarmee ben je verzekerd van kwalitatief goed onderwijs!

Het beste van twee werelden

Op de kleinschalige vestigingen van Tio kun je rekenen op excellent en persoonlijk onderwijs. En met een Schoeversdiploma op zak ben jij klaar om het bedrijfsleven te veroveren.

Mbo4 in 1 of 2 jaar

Je kunt je mbo4-diploma na vmbo al in 2 jaar halen. En na mbo of havo kun je je mbo4-diploma zelfs in 1 jaar op zak hebben.

Kleine klassen

Je volgt de lessen met maximaal 16 studenten en vaardigheidstrainingen met 10. Het gewogen gemiddelde over het studiejaar 2020-2021 is – over heel Tio gemeten – 8 studenten per les. Je krijgt persoonlijke aandacht en iedereen kent je bij naam. Je bent bij Tio geen nummer.

Docenten uit de praktijk

De docenten van Tio zijn professionals met uitvoerige werkervaring in hun vakgebied, onder andere op het gebied van hospitality, officemanagement en ondernemerschap.

Veel studiebegeleiding

De studiecoaches en docenten begeleiden jou optimaal. Je krijgt gemiddeld zo’n 24 contacturen per week in het eerste en tweede jaar. Naast ondersteuning tijdens deze lesuren kun je kiezen voor huiswerkbegeleiding. Ook bij projecten en stages staan de docenten voor je klaar.

Internationaal

Veel studenten lopen stage in het buitenland. Daarnaast ontwikkel je je talenkennis.

Breed inzetbaar

Je diploma is waardevol in alle branches. Je wordt breed opgeleid en kunt bij veel verschillende bedrijfstakken aan de slag. Organisaties staan te springen om waardevolle medewerkers in office- en managementsupport.

Netwerken

Door de goede contacten met het bedrijfsleven, docenten uit de praktijk en je stages krijg je volop de kans een groot netwerk op te bouwen.

Hbo-bachelor in 2 jaar na mbo

Na mbo Management Assistant Schoevers kun je in slechts 2 jaar je bachelor Schoevers Officemanagement bij Tio halen. Zo kun je na vmbo in vier jaar zowel het mbo4- als het hbo-diploma halen. Daarnaast is het mogelijk om door te stromen naar de andere hbo-opleidingen van Tio.

Associate degree in 1 jaar na mbo

Na mbo Management Assistant Schoevers kun je ook kiezen voor één van de Associate degree-opleidingen (Ad) van Tio. Het Ad-diploma van de opleiding Schoevers Officemanagement kun je al in 1 jaar halen.

Keuzevrijheid

Tijdens de opleiding kun je allerlei keuzes maken: waar je stage gaat lopen, wat je rol wordt bij projecten en welk keuzedeel je kiest.

Lesgarantie

Lessen die uitvallen worden gegarandeerd ingehaald. 

96% van de stagebedrijven beoordeelt Schoeversstagiaires met een (zeer) goed