1. Home
  2. Nieuws
  3. Evenementen organiseren bij Van Lanschot Bankiers

Evenementen organiseren bij Van Lanschot Bankiers

Wat hebben een chique zakenbank als Van Lanschot Bankiers en evenementen met elkaar te maken? Daar weet studente International Business Management Nicoline Swerms Suwijn intussen het nodige vanaf. In het kader van de minor Eventmanagement is ze namelijk betrokken bij het organiseren van verschillende soorten evenementen voor de bank.

“Het gaat zowel om kleinschalige evenementen voor beleggers en prospects als om enkele grootschalige evenementen”, vertelt Nicoline. “Denk hierbij aan de jaarlijks terugkerende Beleggingsvisiebijeenkomst. De Beleggingsvisie is toegankelijk voor alle relaties van de bank. Twee sprekers delen er hun visie op het afgelopen en het komende jaar. Verder houd ik mij bezig met het opstellen van adviesrapporten en het wekelijks doorvoeren van mutaties”, vertelt Nicoline.

Nicoline werkt drie dagen per week op het kantoor van de bank in Zeist. Daarnaast is ze twee dagen op de vestiging in Hengelo om samen met Sanne Teunissen en Eva Poorthuis het theoretische deel bij te wonen. Nicoline is blij met haar praktijkplek: “Ik leer er veel en krijg veel verantwoordelijkheid. Die vier uur reistijd per dag heb ik er voor over. Ik ging eerst met de trein, maar na vier keer ernstige vertraging geef ik nu de voorkeur aan de auto. Daardoor sta ik regelmatig in de file, maar gelukkig is er de radio. Het is even niet anders en eenmaal op kantoor is alles top.”

Volg Nicoline op LinkedIn