1. Home
  2. Nieuws
  3. Introductiedagen Ardennen

Introductiedagen Ardennen

Naar aanleiding van de persconferentie kunnen de introductiedagen niet doorgaan. Alle deelnemers worden hier uiteraard over bericht. 
Tio had alle voorbereidingen getroffen om aan de in augustus geldende coronamaatregelen te voldoen.

Wat zijn de introductiedagen?

De beste start van je studententijd! Tijdens deze driedaagse trip voor Tio’s eerstejaarsstudenten in de Belgische Ardennen leren studenten elkaar én studentenvereniging Cognatio goed kennen. Kanoën, boogschieten, barbecueën en natuurlijk feesten zijn dé thema’s van de introductiedagen. Bekijk hier een sfeerimpressie.

Wanneer zijn de introductiedagen?

De introductiedagen vinden plaats tussen zondag 16 en zaterdag 22 augustus 2020.

Hoe zit het precies met corona?

De introductiedagen vinden plaats in België, waar de campings weer open zijn. Wel is het maximum aantal deelnemers verlaagd om de 1,5 meter afstand te allen tijde te garanderen. Door te werken met meerdere groepen verdeeld over meerdere dagen zorgt Tio ervoor dat hier ruimschoots aan wordt voldaan. Voor de activiteiten is in de meeste gevallen geen fysiek contact nodig. Mocht dat wel zo zijn, dan zorgen de instructeurs ervoor dat wordt voldaan aan alle eisen die hieraan worden gesteld. Ook vervoer en overnachtingen worden coronaproof geregeld. Een kleine voetnoot: bovenstaande is op basis van de maatregelen zoals die nu bekend zijn. Mocht er de komende maanden nog iets wijzigen, dan is het mogelijk dat de introductiedagen in een andere vorm worden gegoten. We vertrouwen erop dat dit hoe dan ook goed komt; Tio doet er natuurlijk alles aan om studenten een geweldige start van hun studententijd te geven!

Meer weten?