Daarom koos Thessa voor Officemanagement van Schoevers

Hoe is het om Officemanagement te studeren en klaargestoomd te worden voor een superdynamische functie in de top van een bedrijf? We vroegen het officemanager in de dop Thessa Cikot Roos: zij studeert Officemanagement aan Schoevers. Thessa is enthousiast: “Bij Schoevers wordt er goed ingespeeld op het feit dat een officemanager van alles moet kunnen en begrijpen.”

Schoevers biedt zekerheid

“Een van de redenen waarom ik voor deze opleiding heb gekozen, is dat ik zelf graag leer van de praktijk. Dat je bij Officemanagement van Schoevers al in het eerste jaar stage zou gaan lopen, vond ik dus heel aantrekkelijk klinken”, legt Thessa uit, die van zichzelf erg praktijkgericht is. Ze koos voor de 2-jarige hbo Ad-opleiding. “Het studieprogramma is gevarieerd en er zitten voor iedereen leuke en interessante vakken tussen. Verder is Schoevers een bekend opleidingsinstituut en ik hou van de zekerheid die dat biedt bij bijvoorbeeld het solliciteren naar een baan.”

Toffe stages en fijne studievrienden

Van haar studiekeuze heeft Thessa geen spijt en studeren aan Schoevers bevalt haar dan ook goed. Inmiddels heeft ze al twee toffe stages achter de rug, waaronder bij creatief marketingbureau Energize in Amsterdam. Behalve die praktijkervaringen heeft Schoevers Thessa nog veel meer gebracht, vertelt ze. “Als ik aan Schoevers denk, denk ik aan de goede vriendinnen die ik heb gemaakt. Er komen bij Schoevers veel meiden bij elkaar met dezelfde kwaliteiten, normen en waarden. Dankzij Schoevers kom je makkelijk in contact met studenten met dezelfde ambities en dromen als jij.”

Lees meer over: schoevers