1. Home
  2. Nieuws
  3. Kick-off voor nieuwe Tio-studenten gaat door

Kick-off voor nieuwe Tio-studenten gaat door*

Goed nieuws: de kick-off van het nieuwe studiejaar in congrescentrum en theater De Reehorst in Ede kan, passend binnen alle overheidsrichtlijnen, gewoon doorgaan! En als nieuwe Tio-student val je met je neus in de boter, want er staat een tof programma boordevol inspirerende sprekers voor je klaar. Tipje van de sluier: reisexpert Chris Zegers, Holland Casino-CEO Erwin van Lambaart en Marketing BV-directeur Wouter de Vries zijn er ook bij. Veel beter kan je studiejaar niet beginnen, toch?

Alle ingrediënten voor een kickstart van je studie zullen dus aanwezig zijn tijdens deze kick-off op dinsdag 25 augustus in Ede. Na uitvoerig overleg met de locatie blijkt het goed uitvoerbaar om de kick-off op verantwoorde wijze, geheel volgens de overheidsrichtlijnen, te organiseren. Dankzij meerdere ingangen en veel verschillende ruimtes en foyers is er bovendien voldoende ruimte om 1,5 meter afstand van elkaar te houden.

Tio-studenten ontvangen binnenkort meer informatie en het programma.

* Naar aanleiding van de persconferentie van donderdag 6 augustus en de aangescherpte overheidsmaatregelen beraadt het managementteam zich opnieuw over deze gastcollegedag. De kans aanwezig is dat deze niet op locatie in de Reehorst plaatsvindt. Hierover word je nog bericht.