1. Home
  2. Nieuws
  3. Marketing met een organisatorisch randje

Marketing met een organisatorisch randje

De goedlachse Vera Mast is sinds december 2016 marketeer op het hoofdkantoor van Hogeschool Tio in Utrecht. “Mijn functie is ontzettend breed. Dat komt goed uit, want ik wil me echt op élk vlak ontwikkelen.”

Op zoek naar een meer marketinggeoriënteerde baan kwam Vera eind 2016 uit bij Hogeschool Tio. “Ook het organisatorische aspect van de functie trok me meteen aan.” Hiervoor studeerde de marketeer Communicatie- en Informatiewetenschappen aan de VU in Amsterdam, studeerde ze een half jaar in Parijs en deed ze bij verschillende bedrijven werkervaring op. Onder meer drie jaar als projectmanager bij een vertaalbureau.

Veel leren bij Tio

De baan bij Tio bevalt goed. “Het regelen, het meedenken over hoe alles beter en mooier kan; dat is wat ik leuk vind,” legt Vera uit. “Mijn functie is ontzettend veelzijdig. Voordat ik überhaupt denk aan doorgroeien, wil ik me eerst op ieder vlak binnen mijn functie ontwikkelen. Je kunt hier zoveel leren.”

Voldoening

Vera haalt vooral veel voldoening uit het organiseren van beurzen. “Je hebt met zoveel mensen contact: de beursorganisatie, de standbouwer, de docenten en ook met de studenten,” legt ze enthousiast uit. “In september begint het “beurzenseizoen” weer, daar heb ik heel veel zin in.” Aan het organisatorische aspect van haar baan beleeft Vera sowieso een hoop plezier. “Je hebt vaak contact met (assistent-)vestigingsmanagers van Tio, met studenten en docenten. Bijvoorbeeld het organiseren van de proefstudeerdagen.”

Fijne werkomgeving

Werken voor een hogeschool was even omschakelen. “In het begin vergat ik nog wel eens dat ik rekening moest houden met bijvoorbeeld een vakantieperiode,” vertelt ze. “En meelopen op andere vestigingen is voor mij ook iets totaal nieuws, maar wel hartstikke leuk. Wat ook erg prettig is, is dat je hier naar iedereen kunt toelopen met je vragen. Alle collega’s zijn bereid te helpen. Gewoon een hele fijne werkomgeving dus!”

Volg Vera op LinkedIn.