1. Home
  2. Nieuws
  3. Twee functies in één week

Twee functies in één werkweek

Shauna Mols bekleedt sinds november 2016 een dubbele functie binnen Tio: ze werkt zowel als marketeer, als bij de studentenadministratie (CSA). Oftewel: iedere dag weer een breed scala aan taken op de agenda.

Na haar Bachelor Toerisme rondt Shauna Mols de Master Consumentenwetenschappen af in Wageningen. Ze loopt stage bij de marketingafdeling van de gemeente Utrecht, waar ze in de zomer nog een tijdje blijft hangen. Uiteindelijk solliciteert ze bij Tio op de functie van junior marketeer. “Maar omdat Tio mij ook op de studentenadministratie goed kon gebruiken, kreeg ik een gecombineerde functie toegewezen,” vertelt ze.

Voordelen gecombineerde functie

Die combinatie vindt Shauna ontzettend leuk. “Groot voordeel is dat ik contact heb met zowel de studenten, als de medewerkers op de vestigingen. Ook krijg ik zo op meerdere niveaus mee wat er speelt binnen Tio.” De manier van werken verschilt nogal tussen marketing en CSA. “De marketeers hebben ieder duidelijk hun eigen verantwoordelijkheden, terwijl de werkzaamheden op de studentenadministratie meer worden gedeeld.”

Goede samenwerking

De sfeer op de werkvloer noemt Shauna aangenaam. Ook vindt ze de moderne faciliteiten en prima apparatuur een groot voordeel. “Qua indeling is ons kantoor eigenlijk een soort grote, open cirkel. Daardoor heb je veel contact met je collega’s. Dat is heel fijn, want ik kreeg al snel veel verantwoordelijkheden en had dus echt hulp nodig van mijn collega’s.” Hoewel ze zichzelf beschrijft als ietwat terughoudend, verandert dit bij Tio al snel. “Zoals ik al zei, had ik hulp nodig. Dan móet je wel dingen vragen.”

Doorgroeien binnen Tio

Mocht ze op een gegeven moment willen doorstromen binnen het bedrijf, zal ze moeten kiezen waar haar focus komt te liggen. “Lastig, want zowel het werken binnen het team van CSA, als het werken aan mijn eigen verantwoordelijkheden bij marketing vind ik leuk,” legt ze uit. “Dat ik wil doorgroeien staat vast, maar in welke functie precies? Dat weet ik nog niet.”

Volg Shauna op LinkedIn.