Waarom Sylvana voor Officemanagement van Schoevers koos

Met haar mbo-diploma op zak wilde de ambitieuze Schoevers-alumna Sylvana van Wanrooij graag doorstuderen, maar een hbo-opleiding van vier jaar zag ze niet zitten. De Associate degree-opleiding Officemanagement van Schoevers bood uitkomst. Sylvana: “De perfecte kans om in slechts twee jaar tijd mijn hbo-diploma te behalen!”

Hbo in twee jaar

“Na mijn mbo-opleiding directiesecretaresse/managementassistent van Schoevers was ik nog maar achttien jaar”, vertelt Sylvana over haar studiekeuze. “Ik wilde daarna graag hbo doen, maar ik zag vier jaar studeren niet zo zitten. Bij de studie Hbo Associate degree Officemanagement van Schoevers heb je in twee jaar tijd je hbo-diploma. Je loopt bovendien twee keer stage en dat is iets waar ik veel waarde aan hecht. Ook zijn de klassen binnen Schoevers klein en is er veel persoonlijke begeleiding. Voor mij was dit dus de perfecte kans!”

Gevarieerd studieprogramma met leuke lessen

Fast forward in de tijd: we zijn twee jaar verder en Sylvana heeft inmiddels óók haar Officemanagement-diploma op zak. Ondanks dat ze de studie soms best pittig vond, heeft ze van haar keuze voor Officemanagement geen spijt. “We hadden veel les en in combinatie met het huiswerk en mijn bijbaan was dat best intensief. Maar het was goed vol te houden vanwege het gevarieerde studieprogramma en omdat het natuurlijk maar twee jaar was. Daarnaast waren de lessen leuk en heb ik veel geleerd. Zoals over human resources, eventmanagement, marketingcommunicatie, MS Office, maar ook over persoonlijke ontwikkeling.”

Afstuderen bij ING

Sylvana kijkt met een positief gevoel terug op haar studie. “Schoevers heeft mij binnen twee jaar mijn diploma gebracht. Ook heb ik twee keer stage gelopen binnen het hoofdkantoor van ING. Hier heb ik echt de tijd van mijn leven gehad! Op de afdeling Sponsoring & Events van ING ben ik afgestudeerd. Ik kreeg vaak te horen dat ze mij als een goede stagiaire zagen die haar werk goed uitvoert. Ik ben van mening dat dit mede dankzij Schoevers is”, zegt Sylvana tot slot. “Voor de toekomst hoop ik op een baan binnen ING!”