1. Home
  2. Nieuws
  3. Stage bij Unilever vanuit huis

Stage bij Unilever vanuit huis

Thuiswerken heeft z’n voor- en nadelen, ook voor je stage

Lisanne Overgoor studeert International Business Management en doet een minor stage bij Unilever. Dit bedrijf was erg snel met mensen vanuit huis laten werken. “Al sinds maandag 9 maart werk ik vanuit huis.”

Contact via Skype

Lisanne vertelt: “Gelukkig hou ik veel contact met mijn bedrijfscoach en het team, onder andere via Microsoft Teams en Skype. Het scheelt wel dat ik dagelijks niet zoveel tijd kwijt ben aan het heen en weer reizen naar Rotterdam.”

Breed takenpakket

Wat ze zoal doet tijdens haar stage? “Ik ben vooral bezig met uitvoeren van een serviceonderzoek richting het Out of Home-platform, het digitaliseren van orders en webformulieren, de opvolging van klantcontacten via mail en/of telefoon en het implementeren van verbeteringen. Daarnaast ondersteun ik de salesbuitendienst van binnenuit en ben ik verantwoordelijk voor de verdeling van het point of salesmateriaal binnen het out of home platform. Het gaat hierbij vooral om horecagelegenheden.” Een breed takenpakket dus! En waar ligt de focus? Lisanne legt uit: “Op dit moment zijn we vooral bezig met het berekenen en betalen van de bonussen voor de klanten van 2019. Dit is nu erg belangrijk omdat de horecagelegenheden gesloten zijn en wij ze willen ondersteunen en ervoor willen zorgen dat dit zo snel mogelijk betaald wordt.”

"Ik mis de sfeer op kantoor"

Hoe is het nu om thuis te werken? Lisanne: “Ik vind het wel jammer dat ik niet op kantoor kan werken. De sfeer is daar erg leuk en voor mij erg leerzaam. Het is mooi dat er zoveel begeleiding is nu ik thuis werk, maar ik vind het wel saaier.” Hopelijk duurt de situatie niet lang meer!