1. Home
  2. Nieuws
  3. Vanaf september bij Tio weer gewoon les op de vestiging

Vanaf september bij Tio weer gewoon les op de vestiging

Wil jij in september met een studie starten en ben je benieuwd hoe Tio dat aanpakt? Bij Hogeschool Tio krijg je straks gewoon les op de vestiging zelf, passend binnen de overheidsrichtlijnen. Daarnaast biedt Tio alle lessen ook online aan zodat je, als dat nodig is, de les vanuit huis kunt volgen. Lees meer! 

Snel inspringen op veranderingen

Door Tio’s persoonlijke en ondernemende karakter kunnen we snel schakelen en inspringen op veranderende maatregelen vanuit de overheid. Zo volgden Tio-studenten bijvoorbeeld al vanaf dag 1 dat de hogescholen gesloten werden het onderwijs online, hebben studenten veel verschillende opties gekregen om hun studie zonder vertraging af te ronden en kunnen ook stages (soms in andere vorm) doorgaan.

Kleinschalig en persoonlijk onderwijs

Tio staat voor kleinschalig en persoonlijk onderwijs. Daarom kan Tio per september weer gewoon lessen aanbieden op de vestigingen conform alle richtlijnen. Dit draagt bij aan het persoonlijke contact en het studieplezier. Per vestiging wordt maatwerk geleverd binnen de mogelijkheden die de overheid heeft gepresenteerd.

Weer les bij Tio en meer

Naast de lessen op de vestiging zijn alle lessen straks ook online te volgen en kun je, als je bijvoorbeeld gezondheidsklachten hebt, de lessen vanuit huis volgen. Zo ziet Tio het onderwijs per september:

Als de overheidsmaatregelen verscherpt worden, is het bijvoorbeeld mogelijk dat lessen beperkt op andere momenten (zoals ’s avonds of in het weekend) gepland worden om het openbaar vervoer te ontlasten.

Student staat voorop

De overheid heeft aangegeven dat studenten ook komend jaar rekening moeten houden met beperkingen en maatregelen. Tio stelt bij de uitvoering van deze maatregelen altijd het belang en de veiligheid van de student voorop. Dat betekent dat:

Langskomen bij Tio?

Heb je nog vragen of wil je eens langskomen op de vestiging om te zien hoe coronaproof deze is? Maak dan snel een afspraak!