1. Home
  2. Open dagen
  3. amsterdam

 

Beste kleine hogeschool

Open avond Amsterdam

Van harte welkom bij de open avond van Tio Amsterdam!
Tijdens de open avond kun je alles te weten komen over studeren op Tio Amsterdam, de inhoud van de verschillende opleidingen, de stad Amsterdam en kun je al je vragen stellen aan de studenten, docenten en staf.

Ik start om 19:00 uur - programma en uitleg

Programma

Tijd

Activiteit

18:30

Deuren open

19:00

Aftrap eerste voorlichtingsronde in de kantine

19:15

Voorlichting algemeen 
Hbo: lokaal 134 en 322
Mbo: lokaal 222

19:40

Eerste voorlichting gekozen studierichting

20:45

Tweede voorlichting gekozen studierichting

Aftrap voorlichtingsronde in de kantine

19:00 uur 
Voor aanvang van de voorlichtingsronde stel ik, Martijn Naberman, enkele docenten en studenten aan je voor in de kantine.

Voorlichtingen

Direct na de start in de kantine kun je een voorlichting bijwonen. De eerste algemene voorlichting start om 19:15 uur in bovengenoemde lokalen. Direct daarna kun je de voorlichting bijwonen van jouw gekozen studierichting. Hieronder kun je zien in welk lokaal jouw voorlichting plaatsvindt. Wil je vanavond ook informatie over een andere opleiding bij Tio? Dat kan! De tweede voorlichtingsronde start om 20:45 uur. In welk lokaal? Dat zie je hieronder.

Ik start om 20:30 uur - programma en uitleg

Programma

Tijd

Activiteit

20:30

Aftrap voorlichtingsronde in de kantine

20:45

Voorlichting gekozen studierichting

21:05

Voorlichting algemeen
Hbo: lokaal 134 en 322
Mbo: lokaal 222

Aftrap voorlichtingsronde in de kantine

20:30 uur
Voor aanvang van de voorlichtingsronde stel ik, Martijn Naberman, enkele docenten en studenten aan je voor in de kantine.

Voorlichtingen

Arriveer je rond 20:30 uur, dan kan je na de start in de kantine de voorlichting van jouw gekozen studierichting volgen. Hieronder kun je zien in welk lokaal jouw voorlichting plaatsvindt. Na de voorlichting over jouw studierichting word je in bovengenoemde lokalen verwacht voor de algemene voorlichting.


Mbo-opleidingen

Commercieel Business Management - lokaal 215

De voorlichting van de mbo4-opleiding Commercieel Business Management vindt plaats in lokaal 215, gelegen op de tweede etage te benaderen via het trappenhuis bij de receptiebalie. Langs de route staan onze begeleidende studenten, mocht je er niet uitkomen dan staan zij voor jou klaar om je de weg te wijzen naar het juiste lokaal.

Hotelmanagement - lokaal 222

De voorlichting van de mbo4-opleiding Hotelmanagement vindt plaats in lokaal 222, gelegen op de tweede etage te benaderen bij de via het trappenhuis bij de receptiebalie. Langs de route staan onze begeleidende studenten, mocht je er niet uitkomen dan staan zij voor jou klaar om je de weg te wijzen naar het juiste lokaal.

Marketing en Communicatie - lokaal 226

De voorlichting van de mbo4-opleiding Marketing en Communicatie vindt plaats in lokaal 226, gelegen op de tweede etage te benaderen via het trappenhuis bij de bar. Langs de route staan onze begeleidende studenten, mocht je er niet uitkomen dan staan zij voor jou klaar om je de weg te wijzen naar het juiste lokaal.


Hbo-opleidingen (Nederlandstalig)

Commerciële Economie en Ondernemerschap - lokaal 334

De voorlichting van de hbo-opleiding Commerciele Economie en Ondernemerschap vindt plaats in lokaal 334, gelegen op de derde etage te benaderen via het trappenhuis bij de receptiebalie. Langs de route staan onze begeleidende studenten, mocht je er niet uitkomen dan staan zij voor jou klaar om je de weg te wijzen naar het juiste lokaal.

Financial Business Management - lokaal 310

De voorlichting van de hbo-opleiding Financial Business Management vindt plaats in lokaal 310, gelegen op de derde etage te benaderen achterin de kantine. Langs de route staan onze begeleidende studenten, mocht je er niet uitkomen dan staan zij voor jou klaar om je de weg te wijzen naar het juiste lokaal.

Hotel- en Eventmanagement - lokaal 134

De voorlichting van de hbo-opleiding Hotel- en Eventmanagement vindt plaats in lokaal 134, gelegen op de begane grond te benaderen via de gang achter de receptiebalie. Langs de route staan onze begeleidende studenten, mocht je er niet uitkomen dan staan zij voor jou klaar om je de weg te wijzen naar het juiste lokaal.

Internationaal Toeristisch Management - lokaal 319

De voorlichting van de hbo-opleiding Internationaal Toeristisch Management vindt plaats in lokaal 319, gelegen op de derde etage te benaderen via het trappenhuis bij de receptiebalie. Langs de route staan onze begeleidende studenten, mocht je er niet uitkomen dan staan zij voor jou klaar om je de weg te wijzen naar het juiste lokaal.

International Business Management - lokaal 313

De voorlichting van de hbo-o pleiding International Business Management vindt plaats in lokaal 313, gelegen op de derde etage te benaderen via het trappenhuis bij de receptiebalie. Langs de route staan onze begeleidende studenten, mocht je er niet uitkomen dan staan zij voor jou klaar om je de weg te wijzen naar het juiste lokaal.

Makelaardij en Vastgoed - lokaal 306

De voorlichting van de hbo-opleiding Makelaardij en Vastgoed vindt plaats in lokaal 306, gelegen op de derde etage te benaderen via het trappenhuis bij de bar. Langs de route staan onze begeleidende studenten, mocht je er niet uitkomen dan staan zij voor jou klaar om je de weg te wijzen naar het juiste lokaal.

Rechten - lokaal 314

De voorlichting van de opleiding Hbo Rechten vindt plaats in lokaal 314, gelegen op de derde etage te benaderen via het trappenhuis achterin de kantine. Langs de route staan onze begeleidende studenten, mocht je er niet uitkomen dan staan zij voor jou klaar om je de weg te wijzen naar het juiste lokaal.

Schoevers Executive Officemanagement - lokaal 302

De voorlichting van de hbo-opleiding Schoevers Executive Officemanagement vindt plaats in lokaal 302, gelegen op de derde etage te benaderen via het trappenhuis achter de bar. Langs de route staan onze begeleidende studenten, mocht je er niet uitkomen dan staan zij voor jou klaar om je de weg te wijzen naar het juiste lokaal.


Masteropleiding

Master of Business Administration - lokaal 201

De voorlichting van de MBA-opleiding Master of Business Administration vindt plaats in lokaal 201, gelegen op de tweede etage te benaderen via het trappenhuis bij de bar. Langs de route staan onze begeleidende studenten, mocht je er niet uitkomen dan staan zij voor jou klaar om je de weg te wijzen naar het juiste lokaal.


Aanvullende informatie

In de kantine kun je terecht voor de volgende aanvullende informatie:

Evaluatieformulier

We horen aan het eind van je bezoek graag wat je van de open avond vond. We stellen het daarom zeer op prijs als je het evaluatieformulier invult. Bij voorbaat dank!

Ja, ik geef graag mijn mening

Ja, ik geef graag mijn mening

Wij wensen je een informatieve en plezierige avond toe.

Martijn Naberman
Vestigingsmanager Amsterdam