1. Home
  2. Open dagen
  3. hengelo

Programma 

Beste kleine hogeschool

Open dag Tio Hengelo

Van harte welkom bij de open dag van Tio Hengelo op zaterdag 30 oktober!
Hartelijk welkom op de open dag van Hogeschool Tio. Onze medewerkers staan voor je klaar om je maximaal te informeren.

Start in de kantine

11.00 uur, 12:30 en 14:00 uur
Voor aanvang van iedere voorlichtingsronde stel ik, Maurice Krabbenborg, enkele docenten en studenten aan je voor in de kantine.

Voorlichtingen

11.15 uur, 12:45 en 14:15 uur
Direct na de start in de kantine kun je de voorlichting van jouw keuze in het betreffende lokaal bijwonen. Zie hieronder hoe laat jouw voorlichting plaatsvindt.

Welke voorlichting ga je bijwonen?

Mbo4-opleidingen

Commercieel Business Management - lokaal 022 om 11:15 en 12:45 uur

De voorlichting van de mbo4-opleiding Commercieel Business Management vindt plaats in lokaal 022, gelegen op de begane grond. Langs de route staan onze begeleidende studenten, mocht je er niet uitkomen dan staan zij voor jou klaar om je de weg te wijzen naar het juiste lokaal.

Hotelmanagement - lokaal 007 om 11:15 uur

De voorlichting van de mbo4-opleiding Hotelmanagement vindt plaats in lokaal 007, gelegen op de begane grond. Langs de route staan onze begeleidende studenten, mocht je er niet uitkomen dan staan zij voor jou klaar om je de weg te wijzen naar het juiste lokaal.

Management Assistant Schoevers - lokaal 021 om 14:15 uur

De voorlichting van de mbo4-opleiding Management Assistant Schoevers vindt plaats in lokaal 021, gelegen op de begane grond. Langs de route staan onze begeleidende studenten, mocht je er niet uitkomen dan staan zij voor jou klaar om je de weg te wijzen naar het juiste lokaal.

Marketing en Communicatie - lokaal 023 om 12:45 uur

De voorlichting van de mbo4-opleiding Marketing en Communicatie vindt plaats in lokaal 023, gelegen op de begane grond. Langs de route staan onze begeleidende studenten, mocht je er niet uitkomen dan staan zij voor jou klaar om je de weg te wijzen naar het juiste lokaal.


Hbo-opleidingen (Nederlandstalig)

Commerciële Economie en Ondernemerschap - lokaal 116 om 11:15, 12:45 en 14:15 uur

De voorlichting van de hbo-opleiding Commerciële Economie en Ondernemerschap vindt plaats in lokaal 116, gelegen op de eerste etage. Langs de route staan onze begeleidende studenten, mocht je er niet uitkomen dan staan zij voor jou klaar om je de weg te wijzen naar het juiste lokaal.

Communicatie en PR - lokaal 006 om 12:45 uur

De voorlichting van de hbo-opleiding Communicatie en PR vindt plaats in lokaal 006, gelegen op de begane grond. Langs de route staan onze begeleidende studenten, mocht je er niet uitkomen dan staan zij voor jou klaar om je de weg te wijzen naar het juiste lokaal.

Financial Business Management - lokaal 003 om 11:15 uur

De voorlichting van de hbo-opleiding Financial Business Management vindt plaats in lokaal 003, gelegen op de begane grond. Langs de route staan onze begeleidende studenten, mocht je er niet uitkomen dan staan zij voor jou klaar om je de weg te wijzen naar het juiste lokaal.

Hotel- en Eventmanagement - lokaal 111 om 11:15, 12:45 en 14:15 uur

De voorlichting van de hbo-opleiding Hotel- en Eventmanagement vindt plaats in lokaal 111, gelegen op de eerste etage. Langs de route staan onze begeleidende studenten, mocht je er niet uitkomen dan staan zij voor jou klaar om je de weg te wijzen naar het juiste lokaal.

Internationaal Toeristisch Management - lokaal 114 om 11:15 en 14:15 uur

De voorlichting van de hbo-opleiding Internationaal Toeristisch Management vindt plaats in lokaal 114, gelegen op de eerste etage. Langs de route staan onze begeleidende studenten, mocht je er niet uitkomen dan staan zij voor jou klaar om je de weg te wijzen naar het juiste lokaal.

International Business Management - lokaal 117 om 11:15 en 14:15 uur

De voorlichting van de hbo-opleiding International Business Management vindt plaats in lokaal 117, gelegen op de eerste etage. Langs de route staan onze begeleidende studenten, mocht je er niet uitkomen dan staan zij voor jou klaar om je de weg te wijzen naar het juiste lokaal.

Makelaardij en Vastgoed - lokaal 112 om 11:15 en 14:15 uur

De voorlichting van de hbo-opleiding Makelaardij en Vastgoed vindt plaats in lokaal 112, gelegen op de eerste etage te benaderen. Langs de route staan onze begeleidende studenten, mocht je er niet uitkomen dan staan zij voor jou klaar om je de weg te wijzen naar het juiste lokaal.

Rechten - lokaal 001 om 12:45 en 14:15 uur

De voorlichting van de opleiding Hbo Rechten vindt plaats in lokaal 001, gelegen op de begane grond. Langs de route staan onze begeleidende studenten, mocht je er niet uitkomen dan staan zij voor jou klaar om je de weg te wijzen naar het juiste lokaal.


Aanvullende informatie

In de kantine kun je terecht voor de volgende aanvullende informatie:

Evaluatieformulier

We horen aan het eind van je bezoek graag wat je van de open dag vond. We stellen het daarom zeer op prijs als je het evaluatieformulier invult. Bij voorbaat dank!

Ja, ik geef graag mijn mening

Ja, ik geef graag mijn mening

Wij wensen je een informatieve en plezierige dag toe.


Maurice Krabbenborg
Vestigingsmanager Hengelo