1. Home
  2. Open dagen
  3. hengelo

Open avond Tio Hengelo

Van harte welkom bij de open avond van Tio Hengelo!
Tijdens de open avond kun je alles te weten komen over studeren op Tio Hengelo, de inhoud van de verschillende opleidingen, hoe het is om te studeren in Twente en kun je al je vragen stellen aan de studenten, docenten en staf.

Start

Om 16:45 uur
Een halfuur voor de eerste voorlichtingsronde is de vestiging open, in dit geval om 18:30 uur. Voorafgaand aan iedere voorlichtingsronde stel ik, Geert van der Meer, enkele docenten en studenten aan je voor in de kantine. In de kantine kun je na afloop van de voorlichting terecht met al je vragen en natuurlijk ook voor een hapje en een drankje.

Voorlichtingen

Direct na de start in de kantine kun je de voorlichting van jouw keuze in de betreffende zaal bijwonen (dit staat ook jouw persoonlijke programmaboekje). Zie hieronder in welk lokaal jouw voorlichting plaatsvindt.

Mbo4-opleidingen

Hbo-opleidingen

Aanvullende informatie

In de kantine kun je terecht voor de volgende aanvullende informatie:

Evaluatieformulier

We horen aan het eind van je bezoek graag wat je van de open avond vond. We stellen het daarom zeer op prijs als je het evaluatieformulier invult. Bij voorbaat dank!

Ja, ik geef graag mijn mening

Ja, ik geef graag mijn mening

Het team van Tio Hengelo wenst je een leerzame open avond toe en natuurlijk heel veel succes bij het maken van de juiste studiekeuze!

Geert van der Meer
Vestigingsmanager Groningen
Geert van der Meer
Vestigingsmanager Hengelo