1. Home
  2. Open dagen
  3. hengelo

 

Beste kleine hogeschool

Open avond Tio Hengelo

Van harte welkom bij de open avond van Tio Hengelo!
Tijdens de open avond kun je alles te weten komen over studeren op Tio Hengelo, de inhoud van de verschillende opleidingen, hoe het is om te studeren in Twente en kun je al je vragen stellen aan de studenten, docenten en staf.

Start in de kantine

19:00 uur en 20:30 uur
Voor aanvang van iedere voorlichtingsronde stel ik, Geert van der Meer, enkele docenten en studenten aan je voor in de kantine.

Voorlichtingen

19:15 uur en 20:45 uur
Direct na de start in de kantine kun je de voorlichting van jouw keuze in de betreffende zaal bijwonen (dit staat ook jouw persoonlijke programmaboekje). Zie hieronder in welk lokaal jouw voorlichting plaatsvindt.

Welke voorlichting ga je bijwonen?

Mbo4-opleidingen

Commercieel Business Management - lokaal 022

De voorlichting van de mbo4-opleiding Commercieel Business Management vindt plaats in lokaal 022, gelegen op de begane grond. Langs de route staan onze begeleidende studenten, mocht je er niet uitkomen dan staan zij voor jou klaar om je de weg te wijzen naar het juiste lokaal.

Hotelmanagement - lokaal 007

De voorlichting van de mbo4-opleiding Hotelmanagement vindt plaats in lokaal 007, gelegen op de begane grond. Langs de route staan onze begeleidende studenten, mocht je er niet uitkomen dan staan zij voor jou klaar om je de weg te wijzen naar het juiste lokaal.

Management Assistant Schoevers - lokaal 021

De voorlichting van de mbo4-opleiding Management Assistant Schoevers vindt plaats in lokaal 021, gelegen op de begane grond. Langs de route staan onze begeleidende studenten, mocht je er niet uitkomen dan staan zij voor jou klaar om je de weg te wijzen naar het juiste lokaal.

Marketing en Communicatie - lokaal 023

De voorlichting van de mbo4-opleiding Marketing en Communicatie vindt plaats in lokaal 023, gelegen op de begane grond. Langs de route staan onze begeleidende studenten, mocht je er niet uitkomen dan staan zij voor jou klaar om je de weg te wijzen naar het juiste lokaal.


Hbo-opleidingen (Nederlandstalig)

Commerciële Economie en Ondernemerschap - lokaal 116

De voorlichting van de hbo-opleiding Commerciële Economie en Ondernemerschap vindt plaats in lokaal 116, gelegen op de eerste etage. Langs de route staan onze begeleidende studenten, mocht je er niet uitkomen dan staan zij voor jou klaar om je de weg te wijzen naar het juiste lokaal.

Communicatie en PR - lokaal 006

De voorlichting van de hbo-opleiding Communicatie en PR vindt plaats in lokaal 006, gelegen op de begane grond. Langs de route staan onze begeleidende studenten, mocht je er niet uitkomen dan staan zij voor jou klaar om je de weg te wijzen naar het juiste lokaal.

Financial Business Management - lokaal 003

De voorlichting van de hbo-opleiding Financial Business Management vindt plaats in lokaal 003, gelegen op de begane grond. Langs de route staan onze begeleidende studenten, mocht je er niet uitkomen dan staan zij voor jou klaar om je de weg te wijzen naar het juiste lokaal.

Hotel- en Eventmanagement - lokaal 111

De voorlichting van de hbo-opleiding Hotel- en Eventmanagement vindt plaats in lokaal 111, gelegen op de eerste etage. Langs de route staan onze begeleidende studenten, mocht je er niet uitkomen dan staan zij voor jou klaar om je de weg te wijzen naar het juiste lokaal.

Internationaal Toeristisch Management - lokaal 114

De voorlichting van de hbo-opleiding Internationaal Toeristisch Management vindt plaats in lokaal 114, gelegen op de eerste etage. Langs de route staan onze begeleidende studenten, mocht je er niet uitkomen dan staan zij voor jou klaar om je de weg te wijzen naar het juiste lokaal.

International Business Management - lokaal 117

De voorlichting van de hbo-opleiding International Business Management vindt plaats in lokaal 117, gelegen op de eerste etage. Langs de route staan onze begeleidende studenten, mocht je er niet uitkomen dan staan zij voor jou klaar om je de weg te wijzen naar het juiste lokaal.

Makelaardij en Vastgoed - lokaal 112

De voorlichting van de hbo-opleiding Makelaardij en Vastgoed vindt plaats in lokaal 112, gelegen op de eerste etage te benaderen. Langs de route staan onze begeleidende studenten, mocht je er niet uitkomen dan staan zij voor jou klaar om je de weg te wijzen naar het juiste lokaal.

Rechten - lokaal 001

De voorlichting van de opleiding Hbo Rechten vindt plaats in lokaal 001, gelegen op de begane grond. Langs de route staan onze begeleidende studenten, mocht je er niet uitkomen dan staan zij voor jou klaar om je de weg te wijzen naar het juiste lokaal.


Aanvullende informatie

In de kantine kun je terecht voor de volgende aanvullende informatie:

Evaluatieformulier

We horen aan het eind van je bezoek graag wat je van de open avond vond. We stellen het daarom zeer op prijs als je het evaluatieformulier invult. Bij voorbaat dank!

Ja, ik geef graag mijn mening

Ja, ik geef graag mijn mening

Het team van Tio Hengelo wenst je een leerzame open dag toe en natuurlijk heel veel succes bij het maken van de juiste studiekeuze!


Geert van der Meer
Vestigingsmanager Hengelo