Schoevers Office- en Managementsupport Mbo

Schoevers Office- & Managementsupport in 1 of 2 jaar

Als er iets geregeld moet worden, kijkt iedereen naar jou. Organiseren is jouw middle name. Met het mbo4-diploma Schoevers Office- en Managementsupport ben jij straks een aanwinst voor het bedrijfsleven.
Ga bijvoorbeeld aan de slag als personal assistant, directiesecretaresse, officemanager of managementassistent. Als je deze opleiding afgerond hebt, heb je je mbo4-diploma Office & Management Support Specialist (crebocode: 25728).

Meer weten? Vraag vliegensvlug de studiegids aan

Past deze opleiding bij jou?

De Schoeversopleiding Office- en Managementsupport leidt je op tot allround office- en managementsupportprofessional. Passen de volgende termen bij jou?

 • Ik denk altijd drie stappen vooruit
 • Ik houd van organiseren  
 • Ik weet van aanpakken  
 • Ik leg makkelijk contact  
 • Ik kan goed luisteren  
 • Ik werk graag in een team
 • Vertrouwelijke informatie is veilig bij mij
 • Ik neem mijn verantwoordelijkheid
 • Ik bewaak goed het overzicht
 • Ik neem anderen graag werk uit handen
 • Op mij kun je bouwen

Herken jij jezelf in bovenstaande termen? Bekijk dan het studieprogramma. Of kom sfeer proeven en maak kennis met studenten en docenten van deze opleiding op de open dag.

Schoevers Office- en Managementsupport in beeld

 • Schoevers Management Assistant (mbo4) volg je in 1 of 2 jaar bij Tio
  Schoevers Management Assistant (mbo4) volg je in 1 of 2 jaar bij Tio
 • Roelien loopt stage bij MPR Accountants & Consultants
  Roelien loopt stage bij MPR Accountants & Consultants

Wat ga je leren?

Een presentatie inkorten of verbeteren voor de directie, of de socialmediakanalen van het management organiseren: jij ziet het jezelf wel doen. Ben je daarnaast een kei in communiceren, heb je oog voor detail, durf je verantwoordelijkheid te nemen en kun je goed zelfstandig werken? Kies dan voor de praktijkgerichte opleiding Schoevers Office- en Managementsupport. Met dit Schoeversdiploma op zak geef je een kickstart aan je carrière.

Waardevol Schoeversdiploma

Schoevers-logoMet de opleiding Schoevers Office- en Managementsupport ben je verzekerd van een waardevol Schoeversdiploma. Je volgt de opleiding op Tio, de opleider die bekendstaat om persoonlijk, excellent en ondernemend onderwijs. Na je opleiding ben jij er eentje van Schoevers en weten bedrijven dat ze kwaliteit in huis halen: Schoevers is al meer dan 100 jaar een begrip.

Tio en Schoevers slaan de handen ineen

Lees wat de voordelen zijn van de samenwerking tussen Schoevers en Tio. En wat de baangarantie van Schoevers voor jou betekent.

Samenwerking Tio en Schoevers

Waarom kiezen studenten voor Schoevers Office- en Managementsupport?

 1. Schoevers is een begrip. Met het Schoeversdiploma op zak ben jij klaar om het bedrijfsleven te veroveren. 
 2. Mbo4 in 1 of 2 jaar: bij Tio kun je versneld studeren.
 3. Je bent je verzekerd van kwalitatief hoogstaand onderwijs bij Tio: haar opleidingen gaan al jarenlang aan kop in verschillende rankings.
 4. Ruim 60% van de opleiding staat in het teken van de praktijk: projecten, stages en trainingen. 
 5. Je hebt veel kans op een baan: je kunt aan de slag in diverse functies en branches.  
 6. Met een Schoevers-diploma behoor je tot de top van je vakgebied. Daarom biedt Schoevers 100% baangarantie. 
 7. Bij Tio is er veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en begeleiding.

Studenten aan het woord

"Met een opleiding van Schoevers gaan er deuren voor je open en bereik je meer in het leven. Hard work pays off!"
Kim Straver | Schoeversstudent
"Ik heb voor deze opleiding gekozen omdat ik zelf heel veel leer uit de praktijk. Schoevers is daarnaast een bekend instituut en ik hou van de zekerheid die dat biedt bij bijvoorbeeld het solliciteren op een baan."
Thessa Cikot Roos | Schoeversstudent
"Het vakkenpakket sluit goed aan op de opleiding. En je krijgt les van docenten uit de praktijk; ik merk dit aan de voorbeelden die in de lessen gegeven worden."
Lysenda Milz | Schoeversstudent

Na de studie

Je kunt veel kanten op met je mbo-diploma Schoevers Office- en Managementsupport. Wat dacht je bijvoorbeeld van managementassistent bij een bedrijf als Heineken, directiesecretaresse bij De Nederlandse Bank of ga aan de slag als officemanager of personal assistant. Wil je weten wat je allemaal kunt worden?

Bekijk je toekomstperspectief


Deze Schoeversopleiding, Office- en Managementsupport, is door de Onderwijsinspectie erkend en leidt in één of twee jaar op voor de kwalificatie Office & Management Support Specialist (crebocode: 25728) op niveau 4. De Schoeversopleiding Office- en Managementsupport wordt uitgevoerd door Tio. Na afronding van je opleiding ontvang je het felbegeerde Schoeversdiploma, inclusief de baangarantieregeling.