U bevindt zich hier

Beroepen

Wat kun je later worden? Bekijk hier de mogelijke beroepen waarin jij terecht kunt komen na je hbo- of mbo-opleiding aan Hogeschool Tio.

Items

Grondstewardess

Grondstewardess - Een vlucht die gecanceld wordt of een koffer die niet met de juiste vlucht mee is gekomen? Geen probleem voor oud Tio-studente Liesbeth van Leeuwen.

Eventmanager en gastheer

Van je passie je werk maken is iets wat veel mensen willen, maar niet veel mensen lukt. Tio-student Floris Heuer lukt dit wel. Bij Wijn en Spijs zet hij zijn passie voor wijnen en eten om in culinair entertainment én hij maakte er ook zijn afstudeeropdracht van.

Hostess

Emy Derksen zit in het tweede jaar van de opleiding Internationaal Toeristisch Management. In het eerste jaar liep ze 2,5 maand stage als reisleidster in Bulgarije bij reisorganisatie X-Travel/TraXs. Benieuwd hoe het was?

Salesmanager

Salesmanager

Salesmanager bij American Express: een droombaan voor student Stefan Sprenkels.

Hostess Griekenland

Ze wilde proeven van de Griekse cultuur én veel leren. Annemarie Visser liep een fantastische stage op Kos, als hostess voor TUI.

Zelfstandig ondernemer

Oud Tio-student Sebastiaan Meijer (Hotel- en Eventmanagement) en Thijs Bakx, die vrijetijdsmanagement studeerde, runnen sinds oktober 2009 een eigen cateringbedrijf Bakx & Meijer.

Steward bij KLM

Voor oud Tio-student Christiaan Thomassen werd een jongensdroom werkelijkheid toen hij werd aangenomen bij KLM. “Dit is het mooiste bedrijf van Nederland om voor te werken.”

Productmanager Pangea Travel

Oud Tio-studente Karin Nuijt werkt bij PANGEA Travel, specialist voor reizen op maat in Azië en Afrika. Zij laat zien dat je met een gezonde dosis ambitie je dromen kunt realiseren.

Afdeling P&O

Of het nou gaat om een totaalconcept voor Stimorol of om het inzetten van promotiemensen op het ABN Tennis Tournament, het team van Opvallers draait de hand er niet voor om. Foekje Beckers, oud Tio-studente, zit bij dit opvallende promotiebureau helemaal op haar plek.

Oud Tio-student Ederik Tiessen is project manager events bij MOVE,

Project manager evenementen

Na zijn stage is Ederik Tiessen, oud-student van Hogeschool Tio, blijven ‘hangen’ bij zijn stagebedrijf MOVE. Hij werkte zich op binnen de organisatie en is nu projectmanager evenementen.