Hospitality-opleidingen bij Tio

Weet jij hoe je je gasten in de watten moet leggen, en wil je daar graag je beroep van maken? Kies dan voor een carrière in de hospitalitybranche en start met een hotelmanagementopleiding van Tio.

De gastvrijheidsbranche is een internationale branche met veel potentie. Alleen al in Nederland werken ruim 450.000 mensen in de horeca, maar ook buiten de horeca is veel vraag naar servicegerichte mensen. De branche heeft een spannende coronatijd achter de rug, waardoor er juist nu behoefte is aan goed opgeleid hospitalitypersoneel om de branche nieuw leven in te blazen.

Wat speelt er in de branche?

Hoe doe je dat, en welke thema’s kom je tegen in de branche? Bijvoorbeeld digitalisering, een thema dat steeds belangrijker wordt in de hospitalitybranche. Reserveren, betalen of je voorraad beheren: het kan allemaal online. Ook is er sinds corona meer aandacht voor hygiëne, willen gasten graag nieuwe dingen proeven en is men zich veel bewuster van gezonde voeding.

Waar vind je jouw droombaan?

Wil je aan de slag in de hospitalitybranche, dan heb je ruime keuze: kies je voor een hotel, restaurant, of ga je bijvoorbeeld voor een evenementenorganisatie, multinational of boekingswebsite? En zet je je talenten in als hotelmanager, eventmanager, salesmanager of start je je eigen bedrijf? Wat je ook kiest: met een hoteldiploma van Tio heb je een gouden randje om je cv waardoor veel werkgevers om je staan te springen. Bekijk hier waar Tio-alumni nu werken.

Zet de eerste stap met Tio

Tio werkt nauw samen met brancheverenigingen en netwerkorganisaties als HotelloTOP, IDEA en Koninklijke Horeca Nederland. Hierdoor leer je veel over de actuele ontwikkelingen in de branche, en bouw je al tijdens je studie een waardevol netwerk op. Gebruik jij dit netwerk voor de eerste stap in je hospitalitycarrière?

Meer weten? Vraag de studiegids aan
Studiegids aanvragen