U bevindt zich hier

 

Tio hoofdkantoor

Sinds september 2015 heeft Tio een stafkantoor in Utrecht en sinds mei 2016 is het nieuwe hoofdkantoor van Tio in Utrecht in gebruik genomen. Stafmedewerkers van de afdelingen onderwijs & kwaliteit, marketing & communicatie, ICT en de financiële administratie & P&O werken vanuit Utrecht.

Adresgegevens 

Sint Jacobsstraat 400

3511 BT  Utrecht

+31 (0)30 7 999 000

info@tio.nl

Openingstijden: ma t/m vr van 08:30-17:00u


Waarom een nieuw hoofdkantoor?

“In Utrecht is een grotere arbeidsmarkt te benaderen dan vanuit Hengelo, waar het oorspronkelijke hoofdkantoor gevestigd was. Dit is voor de ontwikkeling van Tio als kennisorganisatie van groot belang”, licht directeur Mark Duthler de verhuizing toe. “Bovendien zitten de stafleden nu dichter bij de andere Tio-vestigingen op een meer centrale plek in Nederland. Dit is belangrijk voor de integratie, de zichtbaarheid van de staf en voor de betrokkenheid bij de vestigingen. Daarnaast werken de stafleden op het nieuwe kantoor samen op één vloer en zitten alle beslissers dicht bij elkaar. Hierdoor zijn de lijnen kort en kunnen beslissingen snel worden genomen. Het thema op het hoofdkantoor is ‘samen werken en samenwerken’, in een informele sfeer.”


Vijf vestigingen

Hogeschool Tio is een landelijke organisatie met vijf vestigingen. Je kunt studeren aan Tio Amsterdam, Tio Eindhoven, Tio Hengelo, Tio Rotterdam en Tio Utrecht. Alle Tio-vestigingen zijn uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Je profiteert van de kleinschaligheid en persoonlijke aanpak op de vestigingen enerzijds en van de slagkracht van een landelijke organisatie anderzijds.

Grotere kaart weergeven

Adresgegevens
Tio Hoofdkantoor
Sint Jacobsstraat 400
3511 BT Utrecht
030 - 7 999 000
info@tio.nl