U bevindt zich hier

 
Meeloopdag hbo- of mbo-opleiding

Meeloopdag

Een goed beeld van de opleiding krijg je tijdens de lessen zelf. Als je een dag wilt meelopen met een student tijdens zijn of haar lessen, neem dan contact op met één van de Tio-vestigingen. Tio bekijkt dan samen met jou wanneer je welke lessen kunt bijwonen.

Aanmelden voor een meeloopdag

Reacties meelopers

“Het was een leuke, leerzame meeloopdag. Ik heb nu meer inzicht gekregen over hoe de opleiding International Business Management eruitziet. Mijn keuze staat nu zeker vast.”

Simone


“Leuk! Ik vond het goed geregeld en de lessen waren duidelijk. Het viel mij op dat de docenten erg betrokken zijn met hun vak en de studenten. Het viel mij op dat de opleiding veel structuur heeft en dat er geen lesuitval is.”

Marijn


“Ik heb een ontzetten leuke meeloopdag gehad en een goede indruk gekregen van Tio Hengelo.

Bedankt!”

Fleur


“Leuke meeloopdag, hele gezellige school. Klein, iedereen kent elkaar. Interessant vakken, goede manier van lesgeven. Ik heb goed kunnen zien hoe de manier van lesgeven is. Het is veel student-gerichter dan andere hoge scholen.”

Irene


“De meeloopdag was goed georganiseerd. Ik heb goede info, een goed beeld van de lessen en de opleiding gekregen.”

Kristy


“Ik heb weer eens Duits gehad, dat was alweer 2 jaar geleden voor het laatst. Bij Engels kon ik lekker meedoen, de docente liet me ook dingen zeggen, me bij de les betrekken.”

Bjorn


“De studente met wie we meeliepen heeft ons goed geholpen.”

Noémie

“Super leerzame meeloopdag gehad, heb een goed beeld van het vakkenpakket van Hotelmanagement gekregen en heb leuke lessen bijgewoond. Daarnaast was de ontvangst van Joran en zijn klasgenoten super! Ze hebben goed antwoord gegeven op al mijn vragen (geldt overigens ook voor alle leraren).”

Yaniek


“De meeloopdag was boven verwachting. Ik had een gewone (lange) lesdag verwacht zoals ik gewend ben, maar het was veel leuker.”

Frank


“Ik heb een goede indruk gekregen van de lessen en de sfeer op Tio.

Veerle


“De studente die mij begeleidde was heel aardig. Ze legde heel veel uit over de manier van lessen volgen, ook betrok ze me heel leuk in de pauzes. Ze is een goed voorbeeld.”

Melvin


“Bij elk vak heb ik wel iets geleerd, maar je merkt wel dat je veel gemist hebt om het te begrijpen. Maar daardoor krijg ik alleen maar meer zin in september!”

Karlijn


“Ik had verwacht dat alles mooier gemaakt zou worden, maar dat was niet zo. Je krijgt echt een goed beeld van het leven hier op school.”

Jolijn


“Het was erg goed verzorgd en het was een goede en aardige studente met wie ik meeliep.”

Peggy

Aanmelden voor een meeloopdag