Aanmelden

Leuk dat je interesse hebt in één van de opleidingen van Hogeschool Tio. Je kunt je eenvoudig en veilig digitaal aanmelden voor een opleiding bij Hogeschool Tio via onderstaande button.

Je kunt je vanaf 1 oktober aanmelden voor 2023!

Wat heb je nodig bij de aanmelding?

In het formulier vul je de volgende gegevens in voor je aanmelding:

Hoe verloopt de aanmelding?

Start van de opleidingen

Voorafgaand aan het studiejaar vinden de introductiedagen, kick-off dag en welcome days plaats:

Opzeggen

Helaas komt het soms voor dat een student zijn inschrijving moet annuleren, nog voordat zijn studie is begonnen. Daarom geven wij 14 dagen bedenktijd en kun je de inschrijving tot 1 juli kosteloos annuleren als je in september start. Als je in januari start, dan kun je tot 1 december kosteloos annuleren. Heb je het collegegeld al betaald? Dan krijg je dat terug.

Na 1 juli/1 december kun je de studieovereenkomst tussentijds beëindigen door deze formeel op te zeggen (via tio.nl/opzeggen). In de wet staat dat je dan een redelijk deel van het collegegeld moet betalen. Hoe hoog dat bedrag is, is bijvoorbeeld afhankelijk van het onderwijs dat je al hebt gevolgd.

Je kunt natuurlijk ook aan het einde van het collegejaar besluiten om te stoppen met de opleiding. Als je ons dit vóór 1 juli van het lopende collegejaar laat weten, dan hoef je het collegegeld voor het volgende jaar niet te betalen. Zeg je later op, dan ben je een redelijk deel van het collegegeld voor het volgende collegejaar verschuldigd.

De volledige regelingen en een opzegformulier vind je in onze algemene voorwaarden en op tio.nl/opzeggen