1. Home
  2. Open dagen
Algemeen

Open dagen

Ontdek Tio's hbo- en mbo-opleidingen

Op de open dag kun je terecht met al je vragen, onze studenten en docenten staan voor je klaar om je maximaal te informeren. Bijvoorbeeld als je wilt weten wat je kunt worden met een Tio-opleiding, hoe het studieprogramma eruitziet, hoe het zit met de begeleiding en wat er allemaal komt kijken bij de (internationale) stages.
Ontdek jij de wereld van Hogeschool Tio? 

Online open dagen

CoronaHogeschool Tio houdt de berichtgeving nauwlettend in de gaten. Ook voor de open dagen geeft Tio gehoor aan de adviezen van het RIVM, de GGD en de Rijksoverheid. Tio heeft daarom besloten de open dagen per direct online aan te bieden volgens onderstaand schema: 

Financieel advies

Op de open dagen zijn financieel adviseurs van Tio aanwezig, waaraan je je vragen kunt stellen. Zij staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden.

Aangezien de open dagen op locatie niet doorgaan is het nog steeds mogelijk om financieel advies in te winnen. Wil je graag jouw persoonlijke situatie met een financieel adviseur bespreken, vraag dan een financieel gesprek aan via onderstaande button. Dit gesprek kan telefonisch, via FaceTime/Whatsapp Video of via Skype plaatsvinden.