1. Home
  2. Open dagen

Open dagen

 Genoemde tijden zijn starttijden van de voorlichtingsrondes

Ontdek Tio's excellente opleidingen op de open dag

Bij Tio Business School kun je terecht met al je vragen over wie we zijn en onze hbo-, ad-, mbo- en masteropleidingen. Onze studenten en docenten staan voor je klaar om je maximaal te informeren. Bijvoorbeeld als je wilt weten wat je kunt worden met een Tio-opleiding, hoe het studieprogramma eruitziet, hoe het zit met de begeleiding en wat er allemaal komt kijken bij de (internationale) stages.
Ontdek jij de wereld van Tio?  

Programma open dag

Het open dag programma ziet er als volgt uit: 

Starttijden

Er zijn meerdere voorlichtingsrondes op een open dag. De starttijden van elke ronde vind je direct onder de datum. Er zijn twee of drie voorlichtingsrondes per open dag. Een halfuur voor aanvang zijn de vestigingen open en we gaan pas dicht als iedereen tevreden naar huis is gegaan.

Wat kun je doen op de open dag?

Tijdens de open dag kun je doorlopend terecht voor: 

Meld je aan voor de open dag

Persoonlijke open dag

Een open dag op de vestiging alléén voor jou!
Tio nodigt je uit voor een VIP open dag op de vestiging. Tijdens deze open dag word je samen met je ouder(s)/verzorger(s) persoonlijk en op afspraak ontvangen op de Tio-vestiging van jouw keuze. Je ontvangt een privérondleiding, spreekt docenten en studenten, proeft de sfeer op de vestiging en mag al je vragen stellen. Als een echte VIP dus! 

Kies hieronder jouw vestiging: