1. Home
  2. Contact
  3. Meelopen & proefstuderen

Contact 

Meeloopdagen en proefstuderen

Een goed beeld van de opleiding krijg je tijdens de lessen zelf. Kies voor een proefstudeerdag bij Hogeschool Tio: tijdens een proefstudeerdag volg je samen met andere proefstudeerders een aantal proeflessen. Even binnenkijken bij Tio dus!

Proefstuderen

Tijdens een proefstudeerdag op Hogeschool Tio volg je samen met andere proefstudeerders een aantal proeflessen uit het eerste studiejaar. Aangezien iedereen op zoek is naar een opleiding, kun je ook ervaringen met elkaar delen.

Ontdek meer

Bezoekers aan het woord

Marijn
“Leuk! Ik vond het goed geregeld en de lessen waren duidelijk. Het viel mij op dat de docenten erg betrokken zijn met hun vak en de studenten. Het viel mij op dat de opleiding veel structuur heeft en dat er geen lesuitval is.”
Marijn
Mariska
“De proefstudeerdag was boven verwachting. Had alleen informatie verwacht, maar we gingen ook rollenspellen doen en moesten door een microfoon praten alsof je reisleidster was. Spaans was ook erg leuk!”
Mariska
Jolijn
“Ik had verwacht dat alles mooier gemaakt zou worden, maar dat was niet zo. Je krijgt echt een goed beeld van het leven hier op school.”
Jolijn
Yaniek
“Super leerzame meeloopdag gehad, heb een goed beeld van het vakkenpakket van Hotelmanagement gekregen en heb leuke lessen bijgewoond. Daarnaast was de ontvangst van Joran en zijn klasgenoten super! Ze hebben goed antwoord gegeven op al mijn vragen (geldt overigens ook voor alle leraren).”
Yaniek
Irene
“Leuke meeloopdag, hele gezellige school. Klein, iedereen kent elkaar. Interessant vakken, goede manier van lesgeven. Ik heb goed kunnen zien hoe de manier van lesgeven is. Het is veel student-gerichter dan andere hoge scholen."
Irene
Michelle
“Ik vond de proefstudeerdag erg leerzaam, aangezien je een goede indruk krijgt van het lesprogramma en de manier van lesgeven. Vandaag werd me nogmaals duidelijk dat het heel erg persoonlijk is vergeleken met andere Hbo-scholen en je krijgt goede ondersteuning bij je studie.”
Michelle
Leonie
“Vandaag is me goed duidelijk geworden wat het grote verschil is tussen grote hbo-opleidingen en een kleine zoals Tio.”
Leonie
Marina
“Alles op de proefstudeerdag was heel goed georganiseerd. Ik vond het heel fijn dat je gelijk bij de ingang werd opgewacht en meteen gezellig met de leraren, studenten en andere proefstudeerders kon praten. De lokalen waren heel leuk ingericht voor de praktijk, wat ik niet van tevoren had gedacht.”
Marina
Simone
“Het was een leuke, leerzame meeloopdag. Ik heb nu meer inzicht gekregen over hoe de opleiding International Business Management eruitziet. Mijn keuze staat nu zeker vast.”
Simone