1. Home
  2. Decanen

Tio voor decanen

Maak kennis met het unieke Tio-concept, Tio’s studenten, docenten en topopleidingen
Welkom bij Tio, dé business school waar u en uw leerling zich snel thuis voelt. Er hangt een fijne sfeer, uw leerling kan versneld studeren en dan is er nog het unieke Tio-concept. Studenten kiezen graag voor het kleinschalige en persoonlijke onderwijs van Tio. 

Hoogwaardig diploma

Kiezen voor Tio betekent kiezen voor kwaliteit. Tio staat voor intensief, kleinschalig en kwalitatief hoogstaand onderwijs en heeft al jaren een uitstekende naam als erkend onderwijsinstituut. De hbo- en mbo-opleidingen van Tio Business School zijn door de Keuzegids Hbo en Keuzegids Mbo uitgeroepen tot beste in hun vakgebied. Tevens heeft de Onderwijsinspectie de mbo-opleidingen van Tio in haar beoordeling op alle onderdelen de hoogst haalbare scores gegeven. Een hoogwaardig diploma op het gebied van business, hospitality and marketing, dat spreekt voor zich.

Wereldwijd inzetbaar

Inmiddels betreden jaarlijks 1500 afgestudeerde Tio-studenten de arbeidsmarkt. Daarmee is Tio in Nederland de grootste ‘leverancier’ van nieuw personeel voor ’s werelds grootste bedrijfstakken. Tio onderhoudt veel goede (internationale) contacten, wat het vinden van een baan vergemakkelijkt. De docenten die lesgeven komen rechtstreeks uit de praktijk. Aandacht voor de leerling staat centraal, dit wordt door o.a. kleine klassen (maximaal 18 studenten bij klassikale lessen, maximaal 10 bij praktijkonderwijs) gewaarborgd. Tio-breed is het aantal studenten gemiddeld 10 per groep. Kortom, Tio is dé studieplek voor studenten die een toekomst in hospitality, toerisme en business wensen.

Organisatie & kwaliteit

Door de landelijke organisatie kan Tio zich focussen op kwaliteit en onderwijsvernieuwing. Een team van onderwijskundigen zet zich dagelijks in voor de onderwijskwaliteit en voor aansprekende en actuele studieprogramma’s. De eigen softwarespecialisten zorgen ervoor dat de systemen up-to-date zijn en optimaal functioneren. 

Waarom studenten voor Tio kiezen

Studenten kiezen graag voor het persoonlijke en excellente onderwijs van Tio. Bekijk hier waar Tio voor staat en waarom de studenten kiezen voor Tio en haar opleidingen. 

Informatie aanvragen

Wenst u meer informatie te ontvangen zoals de Tio Update, studiegidsen of posters? Hieronder leggen we u uit hoe u deze bij Tio kunt aanvragen.

Posters en Tio Update aanvragen

Twee keer per jaar brengt Tio de Tio Update uit, een nieuwskrant met leuke weetjes voor u en uw leerlingen. Wenst u de Tio Update te ontvangen of posters voor uw school, vul dan dit formulier in en vermeld het aantal Tio Updates en posters dat u wenst te ontvangen en uw postadres.

Studiegids aanvragen

Ieder studiejaar brengt Tio studiegidsen uit: een voor de hbo-opleidingen, een voor de mbo-opleidingen en een voor de hbo-opleidingen in het Engels. U kunt de studiegidsen eenvoudig aanvragen via het aanvraagformulier voor de Nederlandstalige gidsen en het aanvraagformulier voor de Engelstalige gids. 
Wilt u meerdere studiegidsen aanvragen? Gebruik dan het contactformulier en u krijgt een pakketje toegestuurd.

Meer informatie

Op deze pagina vindt u informatie over:

Mocht u meer informatie nodig hebben over onze opleidingen of de onderwijsvisie van Tio, neemt u dan contact op met de afdeling Marketing & Communicatie, tel. 030 – 7 999 000 of via info@tio.nl.