U bevindt zich hier

 
Hogeschool Tio Decanen

Tio voor decanen

Tio staat voor intensief, kleinschalig en kwalitatief hoogstaand onderwijs en heeft al jaren een uitstekende naam als erkend onderwijsinstituut.

Hoogwaardig diploma

Kiezen voor Tio betekent kiezen voor kwaliteit. Hogeschool Tio is door de Keuzegids uitgeroepen tot ‘Beste kleine hogeschool en beste vakschool van Nederland’. Tevens heeft de Onderwijsinspectie de mbo-opleidingen van Tio in haar beoordeling op alle onderdelen de hoogst haalbare scores gegeven. Een hoogwaardig diploma op het gebied van hotelmanagement, eventmanagement, toerisme en business, dat spreekt voor zich.

Na de Nationale Studenten Enquête, Keuzegids en Onderwijsinspectie staat Tio ook op nummer 1 in de ranglijst voor wat betreft studeren met functiebeperkingen. Tio scoort op alle onderdelen hoger dan het gemiddelde in Nederland en krijgt het hoogste totaaloordeel.


Welkom bij Tio

Hogeschool Tio is een particuliere organisatie, door het bedrijfsleven opgericht in de jaren ’60. Tio verzorgt erkende dagopleidingen op hbo- en mbo4-niveau op gebied van hotelmanagement, eventmanagement, toerisme, luchtvaartdienstverlening en business. De scholen van Tio zijn kleinschalig, met korte communicatielijnen en kleine klassen. Opleidingen van Tio zijn kort en krachtig, hbo-studenten kunnen in drie jaar het hbo-diploma behalen. Het mbo4-diploma is in één of twee jaar te behalen (afhankelijk van de vooropleiding). Tio biedt studenten hiermee een unieke kans. Tio is een uitstekende basis voor een carrière in hotelmanagement, eventmanagement, toerisme, luchtvaartdienstverlening of business.


Wereldwijd inzetbaar

Inmiddels betreden jaarlijks 1500 afgestudeerde Tio-studenten de arbeidsmarkt. Daarmee is Tio in Nederland de grootste ‘leverancier’ van nieuw personeel voor ’s werelds grootste bedrijfstakken. Tio onderhoudt veel goede (internationale) contacten, wat het vinden van een baan vergemakkelijkt. De docenten die lesgeven komen rechtstreeks uit de praktijk. Aandacht voor de leerling staat centraal, dit wordt door o.a. kleine klassen (maximaal 18 studenten bij klassikale lessen, maximaal 10 bij praktijkonderwijs) gewaarborgd. Tio-breed is het aantal studenten gemiddeld 11 per groep. Kortom, Tio is dé studieplek voor studenten die een toekomst in hospitality, toerisme en business wensen.


Decaneninformatie

Op deze pagina vindt u informatie over:


Mocht u meer informatie nodig hebben over onze opleidingen of de onderwijsvisie van Hogeschool Tio, neemt u dan contact op met Mw. Simone Olsthoorn van de afdeling Marketing & Communicatie, tel. 030 – 7 999 000 of via s.olsthoorn@tio.nl.