1. Home
  2. Voor bedrijven

Voor bedrijven 

Algemeen

Tio voor bedrijven

Maak kennis met het unieke Tio-concept, Tio’s studenten en topopleidingen
Welkom bij Tio, een hogeschool waar studenten zich snel thuis voelen. Er hangt een fijne sfeer, studenten kunnen versneld studeren en dan is er nog het unieke Tio-concept. Studenten kiezen graag voor het kleinschalige en persoonlijke onderwijs van Tio. 

Inmiddels betreden jaarlijks 600 afgestudeerde Tio-studenten de arbeidsmarkt. Daarmee is Tio in Nederland de grootste ‘leverancier’ van nieuw personeel voor de hotel-, event-, toerisme en business branche. Goede relaties met (internationale) bedrijven zijn voor Tio dan ook essentieel.

Ontdek meer

Bedrijven aan het woord

Kwaliteit

Kiezen voor Tio betekent kiezen voor kwaliteit. Tio staat voor intensief, kleinschalig en kwalitatief hoogstaand onderwijs en heeft al jaren een uitstekende naam als erkend onderwijsinstituut. Alle hbo- en mbo-opleidingen van Hogeschool Tio zijn door de Keuzegids Hbo en Keuzegids Mbo uitgeroepen tot beste in hun vakgebied. Een hoogwaardig diploma op het gebied van hotelmanagement, eventmanagement, toerisme, e-commerce en business, dat spreekt voor zich.

Als u kiest voor onze gemotiveerde hbo- en mbo-studenten kiest u voor kwaliteit. Een Tio-student gaat voor kwaliteit, tijdens zijn opleiding, stage, afstuderen en in zijn toekomstige baan. Tio-studenten zijn vanwege hun gevoel voor dienstverlening, uitstekende communicatieve vaardigheden en hands-on mentaliteit van harte welkom in vele branches.

Wat kan Tio voor u betekenen?

Hogeschool Tio gaat graag de samenwerking met u aan. Dit kan zijn op het gebied van projecten, stages of afstuderen. Daarnaast werkt Tio nauw samen met het bedrijfsleven bij het organiseren van bijvoorbeeld gastcolleges en bedrijfsbezoeken. Heeft u interesse in het geven van een gastcollege, of gunt u onze studenten een kijkje in de keuken van uw bedrijf? Stuur dan een e-mail naar bedrijven@tio.nl.

Samenwerking tijdens projecten

Tio zoekt graag de samenwerking met bedrijven op het gebied van projecten om het onderwijs zo nóg meer aan te laten sluiten op de realiteit. Dit geldt voor de projecten van alle opleidingen. Zo hadden de e-commercestudenten een project bij Greetz en de toerismestudenten een bootcamp bij de ANVR. En elk jaar adviseren de eventstudenten een bedrijf op het gebied van eventmanagement.

Mocht u interesse hebben om zelf deel te nemen aan een project, neemt u dan contact met Tio op via bedrijven@tio.nl.

Plaats uw vacatures bij Tio

Heeft u vacatures voor onze studenten, zoekt u de juiste stagiair(e) voor de juiste plek of wilt u een boodschap communiceren naar onze medewerkers en studenten? Dan is adverteren in de Tio Hogeschoolkrant of op de website van de Tio Alumnivereniging wellicht iets voor u. Interesse? Informeer naar de mogelijkheden door een mail te sturen naar info@tio.nl of bel naar het Tio hoofdkantoor: 030 – 7 999 000.