U bevindt zich hier

 
Tio voor bedrijven

Tio voor bedrijven

Inmiddels betreden jaarlijks 600 afgestudeerde Tio-studenten de arbeidsmarkt. Daarmee is Tio in Nederland de grootste ‘leverancier’ van nieuw personeel voor de hotel-, event-, toerisme en business branche. Goede relaties met (internationale) bedrijven zijn voor Tio dan ook essentieel.

Wat is Tio?

Hogeschool Tio is een particuliere onderwijsinstelling, door het bedrijfsleven opgericht in de jaren ’60. De erkende hbo- en mbo-opleidingen van Tio bereiden studenten voor op een carrière in hotellerie, eventmanagement, toerisme, e-commerce en business. De vestigingen van Tio zijn klein, net als de klassen met gemiddeld slechts zo’n 11 studenten. De persoonlijke benadering van Tio maakt snel studeren mogelijk. Het onderwijs is intensief, met veel contacturen. Bij Tio kunnen de studenten daardoor in slechts drie jaar het bachelordiploma behalen en het mbo4-diploma in slechts twee jaar behalen.

Tio-afgestudeerden zijn vanwege hun gevoel voor dienstverlening, uitstekende communicatieve vaardigheden en hands-on mentaliteit van harte welkom in vele branches.


Kiezen voor kwaliteit

Kiezen voor Tio betekent kiezen voor kwaliteit. Tio staat als particulier opleider al ruim 45 jaar hoog aangeschreven vanwege de kwaliteit van het onderwijs. Hogeschool Tio is door de Keuzegids Hoger Onderwijs 2016 opnieuw uitgeroepen tot ‘Beste kleine hogeschool van Nederland’. Tio krijgt deze vermelding vanwege de uitmuntende scores voor alle hbo-opleidingen. De opleiding Hotel- en Eventmanagement is de beste hotelschool van Nederland. Internationaal Toeristisch Management is zelfs voor het vijfde jaar op rij de beste toeristische hbo-opleiding. International Business Management eindigt op de 1e plek van alle IBMS-opleidingen in Nederland.Wat kan Tio voor u betekenen?

Op deze pagina’s vindt u informatie over:


Daarnaast werkt Tio nauw samen met het bedrijfsleven bij het organiseren van bijvoorbeeld gastcolleges en bedrijfsbezoeken. Heeft u interesse in het geven van een gastcollege, of gunt u onze studenten een kijkje in de keuken van uw bedrijf? Stuur dan een mail naar bedrijven@tio.nl.


Adverteren kan ook

Heeft u vacatures voor onze studenten, zoekt u de juiste stagiair voor de juiste plek of wilt u een boodschap communiceren naar onze medewerkers en studenten? Dan is adverteren in de Tio Hogeschoolkrant of op de website van de Tio Alumnivereniging wellicht iets voor u. Interesse? Informeer naar de mogelijkheden door een mail te sturen naar info@tio.nl of bel naar het Tio hoofdkantoor: 030 – 7 999 000.