1. Home
  2. Voor bedrijven

Tio voor bedrijven

Maak kennis met het unieke Tio-concept, Tio’s studenten en topopleidingen
Welkom bij Tio, een hogeschool waar studenten zich snel thuis voelen. Het unieke Tio-concept staat voor persoonlijk, excellent & ondernemend onderwijs. Er hangt een fijne sfeer en studenten kunnen versneld studeren. Studenten kiezen graag voor het kleinschalige, persoonlijke en professionele onderwijs van Tio. 

Inmiddels betreden jaarlijks 600 afgestudeerde Tio-studenten de arbeidsmarkt in de hotel-, event-, toerisme- en businessbranche. Daarmee is Tio in Nederland de een van de grootste ‘leverancier’ van nieuw personeel voor de hotel-, event-, toerisme en business branche. Goede relaties met (internationale) bedrijven zijn voor Tio dan ook essentieel. 

Bedrijven aan het woord

“We zorgen dat stagiairs bij ons veel leren. Ze krijgen te maken met de hele klantreis en ondertussen krijgen ze opdrachten, zodat ze zelf leren denken. Ze doen onderzoek en helpen met content."
Mary van Overeem | Online marketeer & stagebegeleider Vitaminstore

Kwaliteit

Kiezen voor Tio betekent kiezen voor kwaliteit. Tio staat voor intensief, kleinschalig en kwalitatief hoogstaand onderwijs en heeft al jaren een uitstekende naam als erkend onderwijsinstituut. Alle hbo- en mbo-opleidingen van Hogeschool Tio zijn door de Keuzegids Hbo en Keuzegids Mbo uitgeroepen tot beste in hun vakgebied. Als marktleider op het gebied van particuliere hbo- en mbo-opleidingen blijft Tio zich innoveren. 

Als u kiest voor onze gemotiveerde hbo- en mbo-studenten kiest u voor kwaliteit. Een Tio-student gaat voor kwaliteit, tijdens zijn opleiding, stage, afstuderen en in zijn toekomstige baan. Tio-studenten zijn vanwege hun gevoel voor dienstverlening, uitstekende communicatieve vaardigheden en hands-on mentaliteit van harte welkom in vele branches.

Over Hogeschool Tio

Wat kan Tio voor u betekenen?

Tio gaat graag de samenwerking met u aan. Dit kan zijn op het gebied van projecten, stages of afstuderen. Daarnaast werkt Tio nauw samen met het bedrijfsleven bij het organiseren van bijvoorbeeld gastcolleges en bedrijfsbezoeken. Heeft u interesse in het geven van een gastcollege, of gunt u onze studenten een kijkje in de keuken van uw bedrijf? Vul dan dit formulier in en een studiecoach zal contact met u opnemen:

Kom in contact met Tio

Onderstaand zijn alle samenwerkingsvormen weergegeven met de eventueel daaraan verbonden kosten.