1. Home
  2. Voor bedrijven

Voor bedrijven 

Algemeen

Tio voor bedrijven

Maak kennis met het unieke Tio-concept, Tio’s studenten en topopleidingen
Welkom bij Tio, een hogeschool waar studenten zich snel thuis voelen. Het unieke Tio-concept staat voor persoonlijk, excellent & ondernemend onderwijs. Er hangt een fijne sfeer en studenten kunnen versneld studeren. Studenten kiezen graag voor het kleinschalige, persoonlijke en professionele onderwijs van Tio. 

Inmiddels betreden jaarlijks 600 afgestudeerde Tio-studenten de arbeidsmarkt in de hotel-, event-, toerisme- en businessbranche. Daarmee is Tio in Nederland de een van de grootste ‘leverancier’ van nieuw personeel voor de hotel-, event-, toerisme en business branche. Goede relaties met (internationale) bedrijven zijn voor Tio dan ook essentieel.

Ontdek meer

Bedrijven aan het woord

Kwaliteit

Kiezen voor Tio betekent kiezen voor kwaliteit. Tio staat voor intensief, kleinschalig en kwalitatief hoogstaand onderwijs en heeft al jaren een uitstekende naam als erkend onderwijsinstituut. Alle hbo- en mbo-opleidingen van Hogeschool Tio zijn door de Keuzegids Hbo en Keuzegids Mbo uitgeroepen tot beste in hun vakgebied. 
Als u kiest voor onze gemotiveerde hbo- en mbo-studenten kiest u voor kwaliteit. Een Tio-student gaat voor kwaliteit, tijdens zijn opleiding, stage, afstuderen en in zijn toekomstige baan. Tio-studenten zijn vanwege hun gevoel voor dienstverlening, uitstekende communicatieve vaardigheden en hands-on mentaliteit van harte welkom in vele branches.

Ontdek meer

Over Hogeschool Tio

Studeren bij Hogeschool Tio iets voor jou?

Wat kan Tio voor u betekenen?

Hogeschool Tio gaat graag de samenwerking met u aan. Dit kan zijn op het gebied van projecten, stages of afstuderen. Daarnaast werkt Tio nauw samen met het bedrijfsleven bij het organiseren van bijvoorbeeld gastcolleges en bedrijfsbezoeken. Heeft u interesse in het geven van een gastcollege, of gunt u onze studenten een kijkje in de keuken van uw bedrijf? Stuur dan een e-mail naar bedrijven@tio.nl.

Samenwerking tijdens projecten

Tio zoekt graag de samenwerking met bedrijven op het gebied van projecten om het onderwijs zo nóg meer aan te laten sluiten op de realiteit. Dit geldt voor de projecten van alle opleidingen. Zo hadden de e-commercestudenten een project bij Greetz en de toerismestudenten een bootcamp bij de ANVR. En elk jaar adviseren de eventstudenten een bedrijf op het gebied van eventmanagement.

Mocht u interesse hebben om zelf deel te nemen aan een project, neemt u dan contact op met Tio via bedrijven@tio.nl.