1. Home
  2. Nieuws
  3. Geslaagde introductiedagen in de Ardennen

Geslaagde introductiedagen, ondanks minitornado

Je studentenleven goed beginnen en je studiegenoten al voor de start van je studie leren kennen? Dat kan tijdens de introductiedagen in de Ardennen, georganiseerd door Tio en studentenvereniging Cognatio! Dit jaar vonden de introductiedagen plaats van 20 t/m 24 augustus. 

Veel activiteiten

Zoals elk jaar zijn er weer veel activiteiten: boogschieten, (wand)klimmen, mountainbiken, blaaspijpschieten en ga zo maar door. En ’s avonds is het natuurlijk tijd voor een feestje! Dé ingredienten voor een gezellige start van het studiejaar! 

Rocky start met minitornado

Ondanks de goede voorbereidingen gebeurde er iets onverwachts... Een aantal dagen voor de introductiedagen van start gingen, raasde er een minitornado over het terrein van Tio. Deze richtte behoorlijk wat schade aan. De grote feesttent was in tweeën gescheurd, een aantal slaaptenten bleef niet aan de grond en er waren behoorlijk wat omgewaaide bomen. Gelukkig kon alles snel worden gerepareerd, zodat het kamp precies op tijd klaarstond was om de eerste groepen te ontvangen. 

Benieuwd of je bent gespot, of vast een kijkje nemen voor volgend jaar? Bekijk hieronder de foto-impressie van de introductiedagen!

Lees meer over: cognatio, internationaal