1. Home
  2. Nieuws
  3. Congreswereld: "Hotelbranche mag rekenen op goed opgeleid personeel"

Congreswereld: "Hotelbranche mag rekenen op goed opgeleid personeel"

Keuzegids Hbo maakt beste hotelopleiders bekend

Goed nieuws voor ondernemers in de hospitalitybranche: er komt goed opgeleid personeel aan! De branche kampt al jaren met een personeelstekort. Vandaag maakte de Keuzegids Hbo 2020, die de kwaliteit van alle hbo-opleidingen vergelijkt en beoordeelt, bekend hoe de hbo-opleidingen in de hospitalitybranche scoren.

Beste hotelschool van Nederland 

Congreswereld.nlWelke opleiding scoort het best? In de Keuzegids staat Hogeschool Tio op nummer 1 met de opleiding Hotel- en Eventmanagement. Deze opleiding gaat al zeven jaar aan kop en staat met 92 punten bovenaan de ranglijst. Studente Claire Luijendijk onderschrijft de positieve uitslag: “Ik koos voor een Tio-opleiding vanwege het kleinschalige en persoonlijke karakter van de school en de mogelijkheid tot versneld studeren. Alle vakken zijn direct gericht op de praktijk. Ook de docenten komen uit de praktijk. Dit heeft ook tijdens mijn stage zeker een meerwaarde gehad.”

Stagiairs

Tio-studenten lopen meerdere stages om praktijkervaring op te doen. Voor bedrijven een mooie kans om goed geschoold personeel alvast aan hen te binden! Bedrijven die geïnteresseerd zijn in een stagiair van Tio, kunnen contact opnemen via bedrijven@tio.nl.

Bron: congreswereld.nl