1. Home
  2. Nieuws
  3. Terug naar school, zonder 1,5 meter!

Terug naar school, zonder 1,5 meter!

Een goed begin van het nieuwe studiejaar: Afgelopen vrijdag heeft het kabinet besloten dat per 30 augustus de 1,5 meter in het hoger onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs kan worden losgelaten!

Kleinschalig en persoonlijk onderwijs

Geen online lessen meer dus, maar fysiek onderwijs met persoonlijke aandacht voor iedere student. Wel zo fijn, want zo heb je meer persoonlijk contact met je docenten en medestudenten.

Hybride onderwijs

Moet je de les vanuit huis volgen (i.v.m. coronagerelateerde klachten of quarantaine)? Tio blijft alle lessen hybride aanbieden, dus zowel fysiek als online. Kortom: het beste onderwijs voor jou in deze tijd.

Aanmelden voor een opleiding

Wil je in september starten met een opleiding, maar heb je je nog niet ingeschreven? Het is nog steeds mogelijk om je in te schrijven voor een opleiding bij Tio. Wacht niet te lang, want de start van het studiejaar staat voor de deur en die wil je niet missen. Sfeerproeven? Je bent van harte welkom op onze vestigingen tijdens een individuele open dag of de open dagen op zaterdag 28 augustus in Rotterdam en Groningen.