1. Home
  2. Nieuws
  3. Finale minor Ondernemerschap: Vakjury kiest voor innovatie en betaalgemak

Vakjury kiest voor innovatie en betaalgemak

Tijdens de finale van de minor Ondernemerschap krijgen van elke Tio-vestiging twee ondernemingen de kans om hun idee te pitchen voor een vakjury. De vier beste ondernemingen gaan door naar de volgende ronde waar uiteindelijk Pay-Let tot beste onderneming werd uitgeroepen!

Finaleplaatsen

De afgelopen elf weken hebben alle studenten van de minor Ondernemerschap hard gewerkt om een eigen onderneming op te starten. Na de pitchronde kiest de vakjury de vier beste ondernemingen die na een korte pauze hun idee verder mogen presenteren. De vier teams die in de finale van de minor ondernemerschap staan zijn Pay-Let, Eye got your bag, One night bag en Fé Candles. Tijdens de presentatie van de ondernemingen wordt verder ingegaan op het marketing- en communicatieplan van de ondernemingen en wordt de financiële kant verder toegelicht.

Vernieuwende concepten

Uit de presentaties komt onder andere naar voren dat alle vier de ondernemingen naar aanleiding van een SWOT-analyse een vernieuwend concept hebben bedacht.

Jury kiest voor innovatie

Na deze inspirerende en goede presentaties is het tijd voor de jury om in overleg te gaan. De jury kiest voor innovatie en betaalgemak… de winnaar is Pay-Let! Binnenkort kan iedereen dus fashionable betalen met zijn of haar armband!

Bekijk de foto's

+11