1. Home
  2. Nieuws
  3. Vanaf september fysiek onderwijs bij Tio

Vanaf september fysiek onderwijs bij Tio

Wil je in september met een opleiding starten, maar heb je geen zin in online lessen? Goed nieuws: eerstejaarsstudenten krijgen per september fysiek les* bij Hogeschool Tio! Nog niet aangemeld? Geen zorgen: bij Tio kun je je ook nu nog aanmelden voor een opleiding die start in september.

Kleinschalig en persoonlijk onderwijs

Tio staat voor kleinschalig en persoonlijk onderwijs. Dankzij Tio’s ondernemende karakter kunnen we snel schakelen en inspringen op veranderende maatregelen vanuit de overheid. Volgens het huidige onderwijsscenario voor studiejaar 2021-2022 krijg je straks, als eerstejaarsstudent bij Tio, op alle zes de vestigingen fysiek les. Dit is mogelijk dankzij de kleine klassen van maximaal 16 studenten en de ruime, moderne lokalen op de vestigingen. Ook de ouderejaars Tio-studenten kunnen voor studiejaar 2021-2022 hoogstwaarschijnlijk rekenen op fysiek onderwijs.

Aanmelden kan nog

Wil je in september starten met je opleiding, maar heb je je nog niet aangemeld? Bij Tio kun je je ook nu nog aanmelden voor een opleiding. Maar wacht niet te lang, want er ontstaan jaarlijks wachtlijsten. 

Bekijk de opleidingen

Bezoek een open dag of kom studie kiezen als een VIP

Twijfel je nog welke opleiding je wilt gaan doen? Bezoek dan een open dag! Of kom studie kiezen als een VIP en kom samen met je ouder(s)/verzorger(s) op afspraak naar de vestiging van jouw keuze. Krijg een privérondleiding, spreek docenten en studenten, proef de sfeer op de vestiging en stel al je vragen! Uiteraard allemaal coronaproof.

Bekijk de mogelijkheden

* Conform scenario’s OCW.