1. Home
  2. Nieuws
  3. Tio-studente Lotus in top 3 eventtalenten

Tio-studente Lotus in top 3 eventtalenten

Vorige week presenteerden negen talenten van Hogeschool Tio zich op de IDEA Talent Scout. Branchevereniging IDEA organiseert deze dag jaarlijks voor talenten in de eventbranche, waarbij jonge professionals en bedrijven uit de event- en live-communicatiesector elkaar ontmoeten.

Hoe zorg je dat je positieve reviews krijgt? Kunnen we VR in een contactlens ontwikkelen? Wat kan crowdsourcing voor de eventwereld betekenen? Of draait het eigenlijk allemaal gewoon om plezier maken en hebben we al die nieuwe technologie├źn helemaal niet (zo hard) nodig? Met deze vragen bestormden de Tio-studenten het podium voor een pitch van maximaal 2 minuten. Naast de pitch was er een netwerklunch om de bedrijven te leren kennen en een case-opdracht. Met alle onderdelen waren punten te verdienen, zodat uiteindelijk de 3 beste eventstudenten van het land geselecteerd konden worden. Het resultaat: een prachtige tweede plaats voor Tio-studente Lotus van Cooten uit Utrecht!

Ter afsluiting een borrel voor alle deelnemers, waarbij Tio van alle bedrijven schouderklopjes in ontvangst mocht nemen voor de fantastische pitches en professionele presentatie. Verschillende studenten kregen nog een stageplaats aangeboden, visitekaartjes werden uitgewisseld en de netwerkmodus stond aan. Kortom: een inspirerende en vruchtbare dag, zowel voor de studenten als voor de aanwezige eventbedrijven. Op naar volgende editie!

Lees meer over: eventmanagement, events, winnaar