1. Home
  2. Nieuws
  3. Kies je studie als een VIP

Kies je studie als een VIP

Een goede studiekeuze maken lastig in coronatijd? Nee hoor, niet bij Hogeschool Tio! Daar kun je namelijk een afspraak maken voor een persoonlijke, individuele open dag: een open dag op de vestiging alléén voor jou. Je ontvangt een privérondleiding, spreekt docenten en studenten, proeft de sfeer op de vestiging en mag al je vragen stellen. Als een echte VIP dus! En uiteraard helemaal coronaproof.

Persoonlijk ontvangst

Tijdens een individuele open dag word je, samen met maximaal één ouder/verzorger, persoonlijk en op afspraak ontvangen op de Tio-vestiging van jouw keuze. Jullie zijn op dat moment de enige bezoekers. Je krijgt uitleg over de opleiding, ontvangt een privérondleiding door de vestiging en mag een kijkje nemen in de (praktijk)lokalen. Handig, zo kun je meteen de sfeer proeven!

Studenten en docenten spreken

Natuurlijk zijn er tijdens jouw individuele open dag ook enkele studenten en docenten aanwezig. De studenten kun je alles vragen over de studie en Tio. Zij staan je met plezier te woord en delen hun persoonlijke ervaringen graag met je. En wist je dat de docenten bij Tio rechtstreeks uit de praktijk komen? Behalve over het studieprogramma weten zij je ook alles te vertellen over de mogelijkheden in het werkveld. Zeker weten dat jij na vandaag antwoord op al je vragen hebt!

Veilig en verantwoord

De individuele open dagen van Tio worden binnen de huidige maatregelen georganiseerd. We houden minimaal anderhalve meter afstand, schudden geen handen en dragen een mondkapje. Zo ben je verzekerd van een veilige en verantwoorde persoonlijke kennismaking, terwijl je tegelijkertijd profiteert van de voordelen van een open dag op de vestiging – met alle aandacht voor jou.

Meer weten?

Meer weten over Tio’s individuele open dagen of direct een afspraak maken? Meld je hier aan of check hier de andere mogelijkheden om kennis te maken met de topopleidingen van Tio. Leuk als we jou binnenkort ook mogen verwelkomen op een van onze zes vestigingen of online!

Lees meer over: excellent, open dag, studiekeuze