1. Home
  2. Nieuws
  3. Tio is klaar voor anderhalvemetersamenleving

Tio is klaar voor anderhalvemetersamenleving

Tio is er klaar voor: in september kunnen studenten (op basis van de huidige maatregelen) ‘gewoon’ weer naar de vestiging komen om hun Tio-opleiding te volgen! Helemaal coronaproof natuurlijk; lees hier welke maatregelen Tio neemt om jou een veilige studieomgeving te bieden.

Gespreide lesuren

Tio plant de lesuren en pauzes meer gespreid in, waardoor er geen ‘spitsuren’ meer zijn. Zo kom je minder medestudenten tegen bij de ingang, op de gangen en in de kantine, en kun je anderhalve meter afstand van elkaar houden.

Eenrichtingsverkeer

Stap je straks je vestiging binnen, dan zie je direct welke looproute je mag volgen. De stickers op de vloer geven duidelijk aan in welke richting je kunt lopen; de vestigingen worden namelijk eenrichtingsverkeer.

Afgeplakte lokalen

De docent wacht je op bij je lokaal, en geeft aan waar je kunt gaan zitten. Om de anderhalve meter afstand te behouden, zijn sommige plekken afgeplakt met tape.

Minder studenten per lokaal & extra lokalen

Tio was al kleinschalig, maar het kan nóg kleinschaliger! Vanaf nu wordt er een maximaal aantal studenten per lokaal ingeroosterd, afhankelijk van de grootte van dat lokaal. Geen zorgen dat je er niet meer bij mag: Tio zorgt indien nodig voor extra lokalen zodat alle studenten het onderwijs gewoon kunnen volgen.

Contactloos betalen

Je bent het waarschijnlijk al gewend in de winkels, en ook bij Tio kun je vanaf nu contactloos betalen.

Oog voor hygiëne

Op elke verdieping van de vestigingen vind je een hygiëne-servicedesk met voldoende handgels, doekjes en papier. Zo kun je zelf ook tussentijds je handen schoonmaken.

Tio kijkt ernaar uit jullie allemaal weer te zien in september!