1. Home
  2. Nieuws
  3. Eerste online Opleidingscommissie

Eerste online Opleidingscommissie

"Het is voor het eerst in 30 jaar dat ik de Opleidingscommissie online meemaak," opent Mark Duthler deze bijzondere Opleidingscommissie. Ruim 45 studenten zitten achter hun laptop klaar om hun ongezouten mening te geven over verschillende Tio-onderwerpen. Helaas zonder de traditionele pizzapauze dit keer, maar daardoor wel een stuk efficiënter!

Tio adviseren

Studenten denken in de verschillende sessies van de afdeling Marketing, Onderwijs & Kwaliteit en ICT mee over onder meer de online werving en mailings, de MyTio App en Office365 en de coronamaatregelen wat betreft het onderwijs. Door middel van enquêtes, Kahoots, discussies, polls en meer digitale tools adviseren ze Tio's hoofdkantoor over verschillende onderwerpen. 

Zo blijkt bijvoorbeeld dat een derde van de studenten uit gewenning nog de oude Tio-app gebruikt maar dat ze over zouden stappen op de nieuwe app als de oude app wordt uitgeschakeld, dat de studentenmailings leuk zijn maar meer informatie moeten bevatten over de coronamaatregelen en dat een Blackboardtegel op het selfserviceportaal handig zou zijn.

Alle deelnemers bedankt!