1. Home
  2. Nieuws
  3. Overnachten naast Tio Utrecht?

Overnachten naast Tio Utrecht?

Dat kan! Tio Utrecht en Utrecht City Apartments sloegen de handen ineen voor een speciale studentendeal: als Tio-student kun je nu voor maar € 30,- per nacht rollend naar je vestiging!

Waar zijn de appartementen?

Op vijf minuutjes lopen van Tio Utrecht, aan de Weerdsingel Oostzijde 10 in Utrecht.

Voor wie?

Alle Tio-studenten kunnen gebruikmaken van de deal, dus ook als je aan een andere vestiging studeert. Vooral handig voor studenten die hun minor deze zomer op de vestiging volgen: geen reistijd en volledig coronaproof! Studeer je in een andere stad, maar wil je er even een paar dagen tussenuit? Ook dan mag je gebruikmaken van de deal. Da’s nog eens een goedkope citytrip 😊

Wat kost het?

Het speciale Tio-tarief is per kamer (dit kun je dus delen door twee personen):

Daarbij betaal je nog € 25,- extra voor de schoonmaak, 6% stadsbelasting en 9% btw.  Slaap je dus 4 nachten met iemand anders op een kamer, dan betaal je slechts € 30,- per nacht. Gaat je minor onverhoopt toch niet door, of moet je het appartement om een andere reden annuleren? Dat kan tot twee weken voor aankomst.

Wat krijg je daarvoor?

Een moderne studio van ca. 35 m² aan de Weerdsingel die bestaat uit een woonkamer met comfortabel bed, een complete keuken, badkamer en toilet. Inclusief gratis wifi, handdoeken en bedlinnen, een tv en de mogelijkheid om gebruik te maken van wasmachines (€ 4,-) en wasdrogers (gratis). En dat alles in hartje Utrecht!

Zo boek je een kamer

Boek je kamer via welcome@utrechtcityapartments.com of bel naar +31625090191. Er is een beperkt aantal kamers beschikbaar, dus wees er snel bij!