Aanmelden na 1 mei gewoon mogelijk

Ga je voor een opleiding van Hogeschool Tio? Dan kun je je ook ná 1 mei aanmelden. Bij veel hogescholen is de deadline voor het aanmelden voor een opleiding 1 mei, maar bij Tio is dat niet zo. Handig! Aanmelden voor alle hbo-, mbo- of masteropleidingen van Tio kan tot vlak voor de start van het studiejaar.

Aanmelden: hoe en waar?

Aanmelden bij Hogeschool TioAanmelden voor een opleiding van Tio kan heel eenvoudig via de website van Tio. Dit kan tot vlak voor de start van het studiejaar. Heb je je keuze al eerder gemaakt? Meld je je dan eerder aan. Zo voorkom je een eventuele wachtlijst en heb je meer tijd om je studiefinanciering en boeken te regelen. Bij Tio vindt géén loting plaats.

Studeren aan de beste kleine hogeschool van Nederland

Tio = Beste kleine hogeschool van NederlandKies je voor Tio, dan kies je voor toponderwijs. Kleinschalig én persoonlijk, want bij Tio zit je gemiddeld met maar 12 studenten in de les. Je krijgt daarnaast les van docenten uit de praktijk: professionals met veel ervaring. Niet voor niets zijn alle hbo- en mbo-opleidingen van Tio door de Keuzegids Hbo en Mbo uitgeroepen tot beste in hun vakgebied. Dat betekent studeren aan de beste kleine hogeschool van Nederland!

Waarom studenten graag kiezen voor Tio

Als Tio-student ben je verzekerd van persoonlijk, excellent en ondernemend onderwijs. Studeren aan Tio biedt mogelijkheden, zoals:

Meer weten? Je bent van harte welkom op de open dagen op één van de zes Tio-vestigingen!