1. Home
  2. Nieuws
  3. Keuzegids mbo 2017: alle Tio-opleidingen voor derde jaar op rij beoordeeld als topopleiding

Keuzegids mbo 2017: alle Tio-opleidingen voor derde jaar op rij beoordeeld als topopleiding

“Zowel de studenten als de onderwijsinspectie oordelen hier zeer positief”, aldus de keuzegids.

De Keuzegids Mbo 2017 heeft Tio met maar liefst 94 punten uitgeroepen tot een van de beste scholen van Nederland. Tio scoort uitstekend op de onderdelen docenten, lessen, begeleiding, toetsing en organisatie en op het expertoordeel dat door de Onderwijsinspectie is afgegeven. Alle mbo-opleidingen mogen daarom het zegel ‘topopleiding’ voeren.

Beste Middelbare Hotelschool

De mbo-opleiding Hotelmanagement (HMA) aan Hogeschool Tio is de beste Middelbare Hotelschool. De Keuzegids Mbo 2017 schrijft hierover: “Leerlingen van Tio zijn het meest tevreden. De meeste complimenten hebben de leerlingen voor de goede organisatie van de school”. HMA-student Tim Antonius: “Ik liep stage als Guest Relations Officer bij een groot hotel in Peking, tot ik na een maand ideeën inbracht die ik op school heb geleerd en promotie kreeg naar Duty Manager.”

Beste mbo-opleiding Luchtvaartdienstverlening

Stewardess Receptioniste Hostess (SRH) aan Hogeschool Tio is de beste mbo-opleiding Luchtvaartdienstverlening, oordeelt de Keuzegids: “De Tio-opleiding ‘stewardess receptioniste hostess’ is volgens de studenten dik in orde.” SRH-studente Amber van Burken over Tio: “Wat ik bij Tio heb geleerd, breng ik tijdens mijn stage echt in de praktijk. Daarnaast is het zo fijn om je opleiding in één jaar te kunnen afronden. Het is hard werken, maar dat is het echt waard.”

Topopleiding Commercieel Business Management

Ook Tio’s mbo businessopleiding Commercieel Business Management (CBM) scoort goed in de Keuzegids Mbo en krijgt het predicaat ‘topopleiding’. Mbo businessstudent Kevin Naarendorp: “CBM past goed bij mij en ik vind de vakken ook erg leuk. De vakken van Tio sluiten goed aan op de praktijk. Het vak Sales- en accountmanagement vind ik het leukst. Je leert met verschillende soorten klanten omgaan en leert speciale verkooptactieken”.

Bron: Keuzegids Mbo 2017

Lees meer over: beste studie, Keuzegids