1. Home
 2. Nieuws
 3. Vakantietips

Vakantietips

Na het afronden van je eindexamens en tentamens is het tijd om even te genieten van je vrijheid. Want na de zomervakantie gaat het studeren beginnen! Wil je een echte feestvakantie? Of houd je meer stedentrips? Wat je ook gaat doen komende zomer, wij zetten alvast de leukste bestemmingen voor je op een rijtje.

Top 10 Feestvakanties

De beste bestemmingen voor jongeren die houden van feesten staan in deze top 10! Daarbij is gedacht aan de bestemming, budget en uitgaansgelegenheden. De meeste bestemmingen zijn uitgegroeid tot echte jongerenbadplaatsen, met vele bars, discotheken, feesten, stranden etc. Kortom, de ideale jongerenvakantie!

 1. Chersonissos, Griekenland
 2. Sunny Beach, Bulgarije
 3. Lloret de Mar, Spanje
 4. Rimini, Italie
 5. Alanya, Turkije
 6. Salou, Spanje
 7. Albufeira, Portugal
 8. Poreč, Kroatie
 9. Blanes, Spanje
 10. Siófok, Hongarije

Bron: devakantietop10.nl

Top 10 Stedentrips

Benieuwd welke steden als beste stedentripbestemming van Europa zijn uitgeroepen? Na Berlijn wordt Krakau door vakantiegangers als beste stad gewaardeerd, gevolgd door Rome op een derde plek. De einduitslag is gebaseerd op alle, zowel Nederlandse als internationale, reviews op de websites van Zoover.

 1. Berlijn, Duitsland
 2. Krakau, Polen
 3. Rome, Italië
 4. Barcelona, Spanje
 5. Parijs, Frankrijk
 6. Wenen, Oostenrijk
 7. Londen, Verenigd Koninkrijk
 8. Maastricht, Nederland
 9. Praag, Tsjechië
 10. Stockholm, Zweden

Bron: Zoover

 Accepteer cookiesJa, ik accepteer cookies om optimaal van de mogelijkheden van Hogeschool Tio gebruik te kunnen maken. Meer info