1. Home
  2. Nieuws
  3. Voorkom wachtlijsten: meld je op tijd aan

Voorkom wachtlijsten: meld je op tijd aan

“Het is een onzekere tijd om op de wachtlijst te staan”, zegt student Lucas. “Ik stond tweede op de wachtlijst en heb tot eind juli op die plek gestaan.” Er is veel belangstelling voor Tio. Zoveel, dat er ook voor het huidige studiejaar wachtlijsten ontstonden voor meerdere studies. Wil jij de zekerheid hebben dat je op Tio kunt starten? Meld je dan op tijd aan!

Persoonlijk onderwijs

Het onderwijs van Tio is van hoge kwaliteit met persoonlijke aandacht voor iedere student. Je zit met maximaal 16 studenten in de klas. “Ik heb voor Tio gekozen vanwege de hoge kwaliteit van het onderwijs”, vertelt studente Deanne, die International Tourism Management studeert. “De persoonlijke aandacht vind ik prettig.”

Zorg dat je op tijd bent!

Die persoonlijke benadering is zo belangrijk voor Tio, dat er wachtlijsten ontstaan als er te veel belangstelling is. Mis de boot niet en meld je op tijd aan voor de opleiding die jij wil doen! Je kunt je bij Tio eenvoudig en digitaal aanmelden voor een hbo- of mbo-opleiding.
Eerst meer weten over studeren aan Hogeschool Tio? Meld je aan voor een open dag of bestel de studiegids.

Meld je aan voor een open dag

Tip

Beland je toch op de wachtlijst? Dan heeft Lucas een tip voor je: “Schrijf je dan gewoon in voor een andere locatie of studie op Tio.”