1. Home
  2. Nieuws
  3. Welke vragen stel je op een open dag?

Voorbereiding op een open dag

Ga je naar een open dag van een hogeschool? Zo’n dag zit vol met informatie. Zorg dat je goed voorbereid bent en bedenk alvast welke vragen je wilt stellen. Schrijf ze op zodat je ze niet vergeet. Eenmaal op de open dag staan de aanwezige studenten, docenten en studiecoaches je graag te woord. Om je een handje te helpen, hebben wij enkele vragen onder elkaar gezet.

Vraag het de student

Op open dagen van Hogeschool Tio lopen altijd veel enthousiaste studenten rond die je vragen met veel plezier beantwoorden. Zij delen graag hun persoonlijke ervaringen met je. Vragen die je kunt stellen:

Vraag het de docent

Bij Tio komen de docenten rechtstreeks uit de praktijk. Zij kunnen je alles vertellen over het studieprogramma, maar óók over (alle mogelijkheden in) het werkveld.

 Vraag het de studiecoach

Studenten op Tio worden intensief begeleid door studiecoaches. Het onderwijs is persoonlijk en kleinschalig, met veel contacturen. Vragen die je kunt stellen:

Vraag het de financieel adviseur

Op de open dagen van Tio is ook altijd een financieel adviseur aanwezig. De adviseur informeert je vrijblijvend over alle mogelijkheden. Zoals hoe een studie bij Tio eventueel gefinancierd kan worden, want studeren bij Tio is voor iedereen betaalbaar.

Nog niet aangemeld voor een open dag? Bekijk hier de mogelijkheden!

Lees meer over: open dag, studiekeuze