1. Home
  2. Over Tio
  3. Mini-onderneming BootyCare winnaar Marktdag!

Mini-onderneming BootyCare winnaar Marktdag!

Mini-onderneming BootyCare van Tio Rotterdam heeft de eerste prijs in de wacht gesleept tijdens de Marktdag van stichting Jong Ondernemen. 

 

BootyCare werd door een deskundige vakjury als favoriet van de dag gekozen. De jury beloonde BootyCare van Tio Rotterdam met een cheque ter waarde van € 500,- voor hun bedrijf. De jonge entrepreneurs werden geroemd om hun zelf bedachte, innovatieve product en hun maatschappelijke betrokkenheid. Bootycare verkoopt een kussen voor op de bagagedrager van de fiets.

 

De Marktdag is onderdeel van het project mini-onderneming van Hogeschool Tio en van het ondernemersprogramma van Jong Ondernemen. Een jaar lang runnen studenten hun eigen zaak, om zo te leren wat ondernemen inhoudt. Ze moeten voor hun product niet alleen een bedrijfsplan schrijven, maar ook aandeelhouders zoeken en het product op de markt brengen.

 

Hogeschool Tio feliciteert de ondernemers van BootyCare: Luuk Nieuwenhuis, Jacquelien Verjaal, Stephanie van der Meer, Lotte Berkhout, Floor Oosting, Jasmijn  Plettenburg, Lesley Pluimen en Tom Wissing.