1. Home
  2. Over Tio
  3. € 3.200 voor Make A Wish Nederland

€ 3.200 voor Make A Wish Nederland

Hotel Paradiso Oriëntal, dat eerder dit jaar werd gerund door studenten van Tio-vestigingen in Amsterdam, Hengelo en Rotterdam, heeft € 3.200 winst overgemaakt naar Make A Wish Nederland.  Make A Wish Nederland is blij verrast met dit fantastische resultaat.


Hotel Paradiso Oriëntal eindigde in de onderlinge strijd tussen de Tio-hotels weliswaar niet op de eerste plaats, maar voor zieke kinderen met een droomwens zijn zij zeker nummer 1.


Over het project

Tijdens het project Hotel- en Eventweek runnen Tio-studenten diverse hotels in Nederland. Ze organiseren alles zelf: van de personeelsplanning tot de receptie en van de evenementen voor gasten tot de hotelkamers en het restaurant. De studenten bekleden samen alle functies die in een regulier hotel ook te vinden zijn. Tijdens de Hotel- en Eventweek telt niet alleen het oordeel van de docent, maar ook de meningen van de mystery guests die het hotel met een bezoek vereren. De Tio-hotels gaan onderling de strijd met elkaar aan. Het winnende hotel van de Hotel- en Eventweek 2012 was Hotel Exploration in Noordwijk met het mooie cijfer 8.6 als eindresultaat.


Over Make A Wish Nederland

Make-A-Wish Nederland vervult de liefste wens van kinderen tussen 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. “Het vervullen van een allerliefste wens heeft op ieder kind een magisch effect, maar op kinderen met een levensbedreigende ziekte in het bijzonder. Het geeft deze kinderen, die vanwege hun ziekte te vaak vooral patiënt zijn, de kracht om kind te zijn. Het verwezenlijken van een droom kan voor hun toekomst een wereld van verschil betekenen”, aldus Make A Wish Nederland.