1. Home
  2. Over Tio
  3. Maggie mag naar Madagascar!

Maggie mag naar Madagascar!

Toerisme – De reis van ITM-studente Maggie Luiten naar Madagascar is de beste van het project Touroperating. Volgens de jury is de reis tot in detail doorgevoerd, is op een ongelofelijke vergaande manier over de details nagedacht en is de reis innovatief. Van harte gefeliciteerd!


De nummers 2, Ilse Wijnen en Marlies van Voorst van Beest (Noorwegen), vielen op door hun originele multimediale presentatie en het getoonde lef. Op de derde plaats is geëindigd Ricky Plokhaar met zijn reis naar Dubai - Abu Dhabi.


De reis naar Madagascar bevat onder andere een uitgebreide fietstocht, een bezoek aan een weeshuis, een nachtwandeling, een bezoek aan een nationaal park, een boomklim op het bladerdak van het oerwoud, een vierdaagse trekking van dorp naar dorp en een bezoek aan Saint Marie Island, met o.a. vanille plantages en een piratenbegraafplaats. De reis is optioneel te verlengen met vrijwilligerswerk.

Maarten de Ruiter, Fox Vakanties: “Ik heb in mijn loopbaan veel presentaties gezien, maar nog niet zo vaak meegemaakt dat ik de reis ook zou willen maken”. Yolande Spoon, Sunair: “Ik ben diep onder de indruk van deze reis, ik ben van fan je”.


Tio feliciteert Maggie en wenst haar een fijne reis naar Madagascar!