1. Home
  2. Over Tio
  3. Winnaars TPP-finale: Green Dream wordt werkelijkheid

Winnaars TPP-finale: Green Dream wordt werkelijkheid

Ellen Tijert en Jorien Harmsen van vestiging Hengelo hebben de finale van het project Touroperating gewonnen met hun reis ‘The Green Dream’ naar Oregon in de United States of America.


“Veel groen voor je poen” is de slogan voor de 13-daagse autorondreis in Oregon. Een duurzame reis tegen een laag tarief. Bij deze groene reis zit onder andere inbegrepen een fietstocht in Portland, sandboarden (snowboarden op zand), raften en een bezoek aan een biologische wijngaard.

De jury roemt de studenten om de originele bestemming: “Het thema ‘duurzaam’ is tot in perfectie doorgevoerd in de reis. Naast een zeer consistente presentatie waren de studenten ook nog eens super enthousiast”. Dit heeft ertoe geleid dat Green Dream niet alleen een droom maar nu ook werkelijkheid gaat worden.

De studenten hadden ook aan de jury gedacht en hadden hen een reisbrochure gegeven met hierin zaadjes om klaprozen te kweken. Duurzaamheid ten top!


Project Touroperating

De reis (van minimaal 10 en maximaal 15 dagen) moet worden gepresenteerd alsof de reis wordt opgenomen in een brochure. Aan het einde van het project binden de groepen met de best samengestelde reizen de strijd met elkaar aan. Het team met de beste reis mag deze zelf uitvoeren!