1. Home
  2. Over Tio
  3. Uitnodiging: masterclass Adjiedj Bakas

Uitnodiging: masterclass Adjiedj Bakas

Adjiedj Bakas is een van de invloedrijkste mensen in de financiële industrie en werd in 2009 verkozen tot Trendwatcher van het Jaar. Op dinsdag 28 januari verzorgt hij een inspirerende masterclass op de vestiging van Tio in Utrecht. Studenten en oud-studenten van alle Tio-vestigingen zijn van harte welkom.


Over de gastspreker

Bakas schrijft boeken, geeft lezingen en is een veelgevraagd gast in de media. De titels die hij uitbracht verschenen in het Engels, Nederlands, Zweeds, Noors, Chinees en Portugees. En binnenkort komt zijn eerste Duitse boek uit (Deutschland rechnet ab), over de toekomst en rol van Duitsland in Europa. Ook van zijn hand zijn o.a. de bestsellers The Future of Food, De Staat van Morgen, The End Of Privacy en Trends 2014. Hij is bereisd, erudiet en koppelt vakmanschap en kennis aan een grote dosis humor.


In de prijzen
Volgens het blad Fonds.nl, voor financiële professionals, is hij een van de 30 invloedrijkste mensen in de financiële industrie. Het NIMA, de branche-organisatie van marketeers, stelde dat hij de invloedrijkste trendwatcher onder marketeers is. Zakenblad Management Team noemt hem een van de 25 creatiefste Nederlanders en hij staat in de top 100 van meest invloedrijke mediapersoonlijkheden. In 2009 werd Bakas verkozen tot Trendwatcher van het Jaar. Het jaar ervoor werd hij Zwarte Zakenman van het Jaar. Hij staat al jaren in de top-10 van meest geboekte sprekers van Nederland.


Let op: er is slechts beperkt plek. Vol = vol!


Datum: dinsdag 28 januari

Locatie: Tio Utrecht

Tijd: 19.30 – 21.30 uur

Kosten: 30 euro (of verkregen als welkomstgeschenk, toegang vrij voor alumni)
Toegankelijk voor: alle (oud) Tio-studenten

Aanmelden via: kalenderitem op studentenweb, oud-studenten via info@tio.nl


C:\Users\m.veldhuis\AppData\Local\Microsoft\Windows\Temporary Internet Files\Content.Word\_DSC0886.jpg