1. Home
  2. Over Tio
  3. Decanendag 2011: het nuttige en het aangename

Decanendag 2011: het nuttige en het aangename

Het nuttige en het aangename werden verenigd tijdens de Tio/NVS-NVL studiedag voor decanen op donderdag 14 april in Amsterdam. Een mooie dag met niet alleen informatie, maar vooral ook veel interactie tussen decanen, studenten en docenten.


Tijdens het ochtendgedeelte in het Muziekgebouw aan ’t IJ en het Bimhuis kregen de decanen een voorlichting over de hbo- en mbo-opleidingen van Tio en de mogelijkheden en kansen die Tio studenten biedt. Daarna volgde een forumdiscussie waarbij vragen gesteld konden worden aan vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven. Na een rit in Amerikaanse schoolbussen en een uitgebreide lunch bij vijfsterren hotel The Grand volgden enthousiaste studentenpresentaties over de projecten van Tio. De dag werd afgesloten met een borrel en een quiz in het InterContinental Amstel Amsterdam. Met rondvaartboten werden alle gasten weer bij het Centraal Station en het Muziekgebouw aan ’t IJ gebracht. Een unieke dag, wat ook blijkt uit de enthousiaste reacties van de gasten:


“Het was een geweldig goede dag in Amsterdam. TOP! Complimenten aan jullie opleiding en vooral ook jullie studenten. Stuk voor stuk toppers! Bedankt voor alles.”

 

“Een dag die bij uitstek het nuttige met het aangename verenigt.”

 

“Dit is echt top qua verzorging en informatie.”

 

“Fantastische dag met heel enthousiaste studenten.”

 

“Inzet van de studenten erg goed met veel passie!”

\\Vijl.staf.tio.nl\webfotografie\Evenementen\Decanendagen\Decanendag 2011\1.jpg

\\Vijl.staf.tio.nl\webfotografie\Evenementen\Decanendagen\Decanendag 2011\2.jpg

\\Vijl.staf.tio.nl\webfotografie\Evenementen\Decanendagen\Decanendag 2011\3.jpg