1. Home
  2. Over Tio
  3. Final Destination: be there!

Final Destination: be there!

Het is zover... We gaan aftellen... Het eindfeest van Tio komt eraan!

Op dinsdag 15 mei vindt in Club Air in Amsterdam het eindfeest FINAL DESTINATION plaats voor alle studenten en medewerkers.


Koop nu je kaarten!
Kaarten à 17,50 euro zijn te koop op alle Tio-vestigingen. Je entreebewijs is tevens je clubcard, waar dan al 5 euro op staat. Belangrijk om te weten: introducées zijn ook van harte welkom, neem dus je vrienden en vriendinnen mee en laat ze ook genieten van dit niet te missen Tio-feest! Wacht niet te lang met de aanschaf van je entreebewijs, want OP=OP!!!
Ben je inmiddels afgestudeerd of studeer je (nog) niet aan Tio? Natuurlijk ben je dan ook welkom! Je kunt op
alle Tio-vestigingen een kaartje kopen.


Line-up
Om er even een paar te noemen: La Niña, La Fuente, Miché, Quintino, Nikki Nice en Rogé laten Club Air trillen op z’n grondvesten. MC Steef is onze gastheer die avond... Een super line up voor een avond/nacht doorknallen! Een deel van het programma houden we nog even geheim. Be there and find out! Check ook de foto’s van vorig jaar.


En dan nog een paar praktische zaken:
- ClubAir is uitstekend te bereiken met openbaar vervoer, kijk even op de
site van ClubAir.
- Vergeet niet je ID mee te nemen (je studentenpas is niet voldoende)

- Minderjarig? Je bent van harte welkom maar voor jou is het niet toegestaan sterke drank te drinken.
C:\Documents and Settings\m.veldhuis\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.Outlook\W6DQ0429\Poster feest.JPG

C:\Documents and Settings\m.veldhuis\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.Outlook\W6DQ0429\carita la nina (2).jpgC:\Documents and Settings\m.veldhuis\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.Outlook\W6DQ0429\la fuente (2).jpg


C:\Documents and Settings\m.veldhuis\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.Word\quintino.bmpC:\Documents and Settings\m.veldhuis\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.Word\nikki nice (2).jpg C:\Documents and Settings\m.veldhuis\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.Outlook\W6DQ0429\DJ Miché (2).jpgC:\Documents and Settings\m.veldhuis\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.Outlook\W6DQ0429\DJ Steef (2).jpg