'I love 5000 licks' wint Student Eventgame

Het leek geen makkelijke opdracht: verzin een evenement voor OLA-ijs en dat dan midden in de winter. Maar de tweedejaars studenten Hotel- en Eventmanagement van Tio wisten er wel raad mee! De studenten met het concept ‘I love 5000 licks’ ging er met de hoofdprijs vandoor.


Tijdens de Student Eventgame verzinnen hbo-studenten in teams de meest uiteenlopende evenementen. Drie finalisten, ‘IJs voor Ice’, ‘www.iscream.nl’ en ‘I love 5000 licks’, presenteerden hun plannen aan OLA en de jury.


And the winner is…

Winnaar werd ‘I love 5000 licks’ met hun concept voor een recordpoging ‘ijsjes likken’ op de Dam in Amsterdam. Winkelend publiek en toeristen worden door OLA-dames uitgenodigd naar de Dam te gaan en ijsjes te likken. Het doel is dat 5000 mensen een ijsje likken. Vervolgens een spetterend en ijskoud feest op de Dam, waar een groot ‘centerpiece’ staat in de vorm van het OLA-logo (het welbekende hart), waarbovenop een DJ staat te draaien.


Hogeschool Tio feliciteert de studenten die dit concept bedachten: Cos Beukers, Sanne van Dekken, Stefan Geise, Laura van Heuckelum, Anne de Jong, Andrea Landa, Luuk Nieuwenhuis, Stephanie Roja Chong, Nadine Staritsky, Laura Verschoor en Maria Zinovieva.