1. Home
  2. Over Tio
  3. Fasttrack bij Tio

Fasttrack bij Tio

Heb je een havo-diploma? Dan kun je in slechts één jaar je mbo4-diploma behalen met een intensief fasttrackprogramma. Deze snelle formule van Tio is bedoeld voor studenten die zeer gemotiveerd zijn.

Na havo kun je natuurlijk beginnen aan een hbo-opleiding. Maar je kunt ook eerst een mbo4-opleiding afronden. De voordelen: je hebt in één jaar een erkend diploma op zak én bent al geïntroduceerd in het vakgebied. Na mbo4 stroom je makkelijk door naar één van Tio’s hbo-opleidingen, die je dan in slechts twee of drie jaar afrondt. Met het fasttrackprogramma hoef je dus geen studievertraging op te lopen. Maar let wel: het fasttrackprogramma is intensief en alleen weggelegd voor studenten die bereid zijn zich voor de volle 100% in te zetten.

Hbo in twee jaar na mbo4

Als je je mbo4-diploma bij Tio hebt behaald, kun je beginnen met een van de hbo-opleidingen in verkorte vorm. Na je diploma Hotelmanagement kun je je bachelordiploma Hotel- en Eventmanagement in slechts twee jaar behalen. Heb je het diploma van de mbo4-opleiding Commercieel Toeristisch Management op zak? Dan kun je de opleiding Internationaal Toeristisch Management in twee jaar afronden. Doe je je hbo-opleiding toch liever in een wat rustiger tempo? Kies er dan voor om je hbo-opleiding in drie jaar te behalen.