1. Home
  2. Fasttrack bij Tio

Fasttrack bij Tio 

Heb je een havo-diploma? Dan kun je in slechts één jaar je mbo4-diploma behalen met een intensief fasttrackprogramma. Deze snelle formule van Tio is bedoeld voor studenten die zeer gemotiveerd zijn.


Na havo kun je natuurlijk beginnen aan een hbo-opleiding. Maar je kunt ook eerst een mbo4-opleiding afronden. De voordelen: je hebt in één jaar een erkend diploma op zak én bent al geïntroduceerd in het vakgebied. Na mbo4 stroom je makkelijk door naar één van Tio’s hbo-opleidingen, die je dan in slechts twee of drie jaar afrondt. Met het fasttrackprogramma hoef je dus geen studievertraging op te lopen. Maar let wel: het fasttrackprogramma is intensief en alleen weggelegd voor studenten die bereid zijn zich voor de volle 100% in te zetten.


Hotelmanagement in één jaar

Vakkenpakket Hotelmanagement fasttrack


Steward(ess) Receptionist(e) Host(ess) in één jaar

Vakkenpakket Steward(ess) Receptionist(e) Host(ess) fasttrack


Commercieel Toeristisch Management in één jaar

Vakkenpakket Commercieel Toeristisch Management fasttrackHbo in twee jaar na mbo4

Als je je mbo4-diploma bij Tio hebt behaald, kun je beginnen met een van de hbo-opleidingen in verkorte vorm. Na je diploma Hotelmanagement kun je je bachelordiploma Hotel- en Eventmanagement in slechts twee jaar behalen. Heb je het diploma van de mbo4-opleiding Commercieel Toeristisch Management op zak? Dan kun je de opleiding Internationaal Toeristisch Management in twee jaar afronden. Doe je je hbo-opleiding toch liever in een wat rustiger tempo? Kies er dan voor om je hbo-opleiding in drie jaar te behalen.